Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningSchagerbrugRijksweg 56

Rijksweg 56 te Schagerbrug

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
635 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
645 m²
Totale woonoppervlakte:
182 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Bart Stoop

Verkoop bij inschrijving, sluitingsdatum en tijdstip: 13 december 2019, 12:00 uur.

In buurtschap ‘De Stolpen’ bieden wij namens het Rijksvastgoedbedrijf 4 woningen aan. De locatie kenmerkt zich door de ligging tussen het Noordhollands kanaal aan de voorzijde en de N9 aan de achterzijde. In 2011 is de omgelegde N9 in gebruik genomen. Als gevolg hiervan is de weg aan de voorzijde enkel nog in gebruik als ontsluitingsweg en is er aan de achterzijde een weiland gecreëerd. Badplaats Callantsoog is gelegen op fietsafstand.

De woning moet grondig worden aangepakt of kan zelfs plaats maken voor een nieuw te bouwen woning, mits toestemming van het bevoegd gezag. De plek en de grootte van het perceel en huis, zijn in ieder geval een goede basis om hier iets moois van te maken!

Kenmerken
Bouwjaar: ca. 1925
Woonoppervlakte: ca. 182 m²
Inhoud: ca. 635 m³
Perceeloppervlakte: 645 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere bodemonderzoeksrapport, asbestinventarisatierapport, originele bouwtekening, voorbeeld koopovereenkomst Rijksvastgoedbedrijf, energielabel, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier