Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningOudkarspelDorpsstraat 785

Dorpsstraat 785 te Oudkarspel

verkocht

Over deze woning
Video
360° Panorama
Kom binnen
Buiten
Plattegrond
Omgeving
Kenmerken
Voorzieningen

Kenmerken

Inhoud:
568 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
371 m²
Totale woonoppervlakte:
153 m²
Aantal kamers:
6 kamers (3 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Over deze woning

Aan de gezellige Dorpsstraat van Oudkarspel staat dit monumentale pand. Een prachtig pand op een mooie plek. Onderhoud en renovatie is wel aan de beurt, dit pand verdient liefde en aandacht. Met een creatief oog en de juiste materialen, kan dit de absolute parel van Oudkarspel worden.

Kom binnen

De hal loopt dwars door de woning heen van de voordeur tot de achterdeur. Aan de rechterkant van de vindt u de keuken en de voorkamer. Verstopt in de hoek nog een kleine badkamer en toilet. Middels de visualisaties laten we u zien wat er van gemaakt kan worden.
Aan de andere kant van de hal treft u de woonkamer en een slaapkamer.
Echte authentieke details zijn hier nog aanwezig; een bedstee, de schouw en lambrisering. Op de verdieping zijn twee slaapkamers ingetimmerd en verder is het een grote open ruimte.

Buiten

Via de bijkeuken komt u buiten, een heerlijke tuin op het zuidwesten. Er is een moestuintje aangelegd, dus hier kunt u zo mee verder.
Er staat een klein boetje als berging voor tuingereedschap. Er loopt een pad naar achter naar de Voorburggracht, hier kunt u eventueel ook twee auto’s parkeren.

Plattegrond

Omgeving

De woning ligt in het gemoedelijke dorp Oudkarspel met diverse voorzieningen op heel korte afstand gelegen. Denk bijvoorbeeld aan een basisschool, een supermarkt, recreatie en diverse sportclubs. Alkmaar en Schagen liggen op een kwartier afstand, de openbaar vervoer verbindingen zijn goed en de uitvalswegen in de regio zijn snel te bereiken.

Wordt u blij van deze woning? Heeft u twee rechterhanden en kriebelt het om hier aan de slag te gaan? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
153 m²
Externe bergruimte
4 m²
Perceeloppervlakte
371 m²
Inhoud
568 m³
Indeling
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Kadastrale gegevens
LANGEDIJK A 634
266 m² ()
LANGEDIJK A 2133
105 m² ()
Bergruimte
Schuur/Berging
Vrijstaand steen

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Wat is een energielabel?

Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.

Wat is een woonbestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming.  Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een woonbestemming houdt in dat een object of perceel gebruikt of ingericht kan worden voor bewoning.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier