Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningObdamDorpsstraat 146

Dorpsstraat 146 te Obdam

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
775 m³
Bouwjaar:
1932
Perceeloppervlakte:
393 m²
Totale woonoppervlakte:
196 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Aan de Dorpsstraat, in het hart van Obdam staat deze karakteristieke vrijstaande woning met inpandige garage. Bent u creatief en handig? Dan heeft deze woning genoeg potentie om, om te toveren tot een pareltje. Van oorsprong betreft dit twee aparte woningen, later is dit verbouwd naar één riante woning met een legio aan ruimte. Het betreft maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Waarvan een slaapkamer en een badkamer zich op de begane grond bevinden. Ideaal voor een liefhebber die deze voorzieningen gelijkvloers wenst.
Via de centrale hal kunt u alle ruimtes op de begane vloer bereiken. Aan de voorzijde van de woning treft u door de vele raampartijen een lichte woonkamer voorzien van de originele open haard, met aansluitend een (slaap)kamer te bereiken via glas-in-lood deuren. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime leef-keuken met aansluitend een bijkeuken. Via deze bijkeuken betreedt u de heerlijke achtertuin. Naast de slaapkamers en tweede badkamer op de verdieping, ligt er ook en heerlijke loggia aan de voorzijde van de woning. Dit is de perfecte plek om in het namiddag zonnetje een goed glas wijn te drinken! Voor het geval u twijfelt aan de hoeveelheid ruimte, at last but not least.. Er is nog een grote vliering te bereiken via een vlizotrap.
Obdam heeft veel te bieden; sportclubs, dorpskroeg, scholen, en een kerk. Op loopafstand kunt u verse broodjes bij bakker Koning kopen, verse vis bij de Volendammer vishandel of een goed stuk vlees bij de Ambachtelijke slager.
Mocht u een stad op willen zoeken, dan zijn Alkmaar en Hoorn goed te bereiken per auto of trein. Jaja, Obdam heeft haar eigen station! 
Zin om te handen uit de mouwen te steken en hier aan de slag te gaan? Maak dan snel uw interesse kenbaar!

Bouwjaar: 1932
Totale woonoppervlakte: ca. 196 m²
Inhoud: ca. 775 m³
Inpandig bereikbare garage: ca. 20 m²
Perceeloppervlakte: 393 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier