Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningMidwoudMidwouder Dorpsstraat 15

Midwouder Dorpsstraat 15 te Midwoud

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
1.605 m³
Bouwjaar:
1880
Perceeloppervlakte:
780 m²
Totale woonoppervlakte:
411 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

De oude pastorie van Midwoud. Natuurlijk vlakbij de kerk, zoals een originele pastorie betaamt. Vanuit de slaapkamer kijk je op de prachtige kerktoren met haar opvallende kleur. De pastorie is in 1880 gebouwd en het mooie is, ze is in 2007 volledig gerenoveerd. Daarbij is niets aan het toeval overgelaten en alles is grondig aangepakt. De oude elementen die haar zo mooi maken en grandeur uitstralen zijn in ere hersteld en behouden gebleven. Denk hierbij aan de prachtige bewerkte plafonds en de authentieke veranda. Dit maakt het wonen hier erg aangenaam. De huidige bewoners hebben zelfs een oorkonde gekregen van de Historische Vereniging van Mid- en Oostwoud omdat de pastorie zo mooi in ere hersteld is. De ruimtes zijn prettig ingedeeld en er is veel sfeer. En niet te vergeten, de ruimte is enorm, totaal 411 m². Op de tweede verdieping is zelfs nog een compleet appartement.

De tuin ligt grotendeels voor de woning op het zonnige zuiden. Het heeft, naast de veranda, een tweetal verborgen terrassen met volledige privacy die makkelijk toegankelijk zijn vanuit het woonhuis. De tuin creëert een comfortabele afstand van de straat en de pastorie ligt een stukje hoger dan de straat omdat het is aangelegd op een oude zandrug, dit geeft het huis nog meer allure. Het grote terras dat zich leent voor avonden lang tafelen ligt voor de garage / tuinhuis, volledig in stijl van de woning gebouwd (2008) die zich naast het huis bevindt.

De pastorie staat in Midwoud, een klein dorpje bij Hoorn op 30 autominuten van Amsterdam, maar wel met alle benodigde faciliteiten in het gezellige dorp zelf. Kinderopvang, basisschool, sportclubs, bakker en supermarkt en een aantrekkelijk buitenzwembad, alles is er op loopafstand van dit huis.

Bouwjaar: 1880
Woonoppervlakte: ca. 411 m²
Inhoud: ca. 1.605 m³
Garage: ca. 26 m²
Perceeloppervlakte: 780 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier