Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningEnkhuizenHaling 5 E

Haling 5 E te Enkhuizen

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
1.269 m³
Bouwjaar:
1980
Perceeloppervlakte:
6.556 m²
Totale woonoppervlakte:
279 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Optimaal genieten aan de Haling 5E in Enkhuizen, oftewel een paardenparadijs! Hier kunt u naar hartenlust uw (paarden)hobby uitvoeren. Tussen de rand van de nieuwbouwwijk Kadijk en een natuurgebied ligt een schiereiland, misschien wel úw eiland. Er is alleen één kleine voorwaarde, u heeft een liefde voor paarden of andere beesten, want die kunt u hier fantastisch houden. Er is een nieuw aangelegde eb en vloed buiten rijbaan (20x40 m.), een stal met 4 paardenboxen met buitenluiken, een longeercirkel, een grote paddock met schuilstal en een aangrenzend
weiland. En de woning? Die biedt u alle comfort die u wenst. Zij is gebouwd in 1980 maar compleet verbouwd vanaf 2008. In 2016 zijn de keuken en de kozijnen nog geheel vernieuwd. Vanuit de masterbedroom heeft u een prachtig uitzicht over het ‘eilandje’ en uw dieren. Daarbij is de ligging van het geheel zeer prettig. Het ligt aan een rustige weg, met het IJsselmeer op 100 meter afstand, het historische centrum van Enkhuizen binnen enkele minuten en dichtbij de aansluiting naar de dijk en de nieuwe N23 Westfrisiaweg. Deze locatie is ook ideaal voor mensen die willen surfen, wandelen en fietsen. Daarnaast kunnen we het nabijgelegen Zuiderzeemuseum en het Sprookjeswonderland natuurlijk niet vergeten te noemen. Kortom, optimaal recreëren kunt u hier! Wanneer mogen we u verwelkomen?
Ps: u kunt hier ook uw eigen boot aanmeren, want er is een aanlegsteiger! Nóg meer recreatiemogelijkheden.

Bouwjaar: 1980
Woonoppervlakte: ca. 279 m²
Inhoud: ca. 1.269 m³
Bouwjaar schuur: 2000
Oppervlakte schuur: ca. 128 m²
Perceeloppervlakte: 6.556 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden van onze website.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier