Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningEgmond-binnenHogeweg 8

Hogeweg 8 te Egmond-Binnen

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
707 m³
Bouwjaar:
1999
Perceeloppervlakte:
2.940 m²
Totale woonoppervlakte:
187 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Op steenworp afstand van de duinen en het strand staat deze vrijstaande woning met garage en grote vrijstaande schuur. Stelt u zich eens voor, na een lange wandeling door de duinen komt u thuis en geniet u nog even na bij de open haard. Of na een zomerse dag aan het strand de dag afsluiten tijdens een barbecue met vrienden of familie onder de veranda bij het tuinhuis. U heeft hier het hele jaar door een vakantiegevoel! Zowel om de woning als in de woning is verrassend veel ruimte. Behoort een slaapkamer op de begane grond tot één van uw woonwensen? Deze wens kan worden afgevinkt, deze slaapkamer heeft zelfs een eigen badkamer. Op de verdieping zijn nog eens 5 goed bemeten (slaap)kamers en een tweede badkamer. Naast de woning staat de garage met hobbyruimte en ruime zolder. Om de woning ligt de fraai aangelegde tuin met groene hagen, sierbestrating, een groot gazon en meerdere terrassen. De achtertuin is door de hoge haag aan weerszijde een fijne beschutte plek waar u in alle privacy kunt genieten. Ook voor kinderen is dit een waar (speel)paradijs. Achter op het perceel staat de vrijstaande schuur van maar liefst 190 m² met overheaddeur, deze geeft tal van mogelijkheden voor uw hobby’s of werk. Aan de achterzijde is er een aparte ontsluiting om bij de schuur te komen en plaats om meerdere auto’s te parkeren. De ligging aan de Hogeweg met enkel bestemmingsverkeer is landelijk en centraal, de woning wordt omringt door bollenvelden. Het centrum is op korte afstand gelegen met voorzieningen zoals diverse winkels, basisschool, manege en sportverenigingen. Al met al, veel ruimte en mogelijkheden op deze mooie plek vlakbij de duinen en het strand!

Bouwjaar: 1999
Woonoppervlakte: ca. 187 m²
Inhoud: ca. 707 m³
Garage: ca. 40 m²
Vrijstaande schuur: ca. 190 m²
Perceeloppervlakte: ca. 2.940 m² (dient nog kadastraal te worden ingemeten)

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier