Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningEgmond Aan Den HoefZandweg 3

Zandweg 3 te Egmond Aan Den Hoef

€ 1.150.000 k.k.

Documenten
Over deze woning
360° Panorama
Kom binnen
Buiten
Plattegrond
Omgeving
Egmonder Duingebied
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
846 m³
Bouwjaar:
1990
Perceeloppervlakte:
1.830 m²
Totale woonoppervlakte:
194 m²
Aantal kamers:
5 kamers (4 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

Over deze woning

Op steenworp afstand van de duinen van Egmond staat deze vrijstaande villa op een schitterend perceel van 1.830 m². De villa staat op werkelijk een toplocatie, op loopafstand van het centrum en de duinen! Ook het centrum van Alkmaar is op nog geen 10 kilometer gelegen. Op deze plek heeft u het hele jaar door een vakantiegevoel! De tuin is fraai aangelegd met veel groen. Zowel om de woning als in de woning is verrassend veel ruimte. Zo zijn er naast de riante living, vier goed bemeten slaapkamers (mogelijkheid tot vijf) en de badkamer. Voor het parkeren van uw voertuigen is er plek op de oprit en in de dubbele garage. Om de woning ligt de met liefde onderhouden tuin met veel volwassen groen, sierbestrating, een groot gazon en verschillende terrassen. De achtertuin is door de groene bomen aan alle zijden een fijne beschutte plek waar u in alle privacy kunt genieten. Het is een oase van groen en rust, waar het geluid van fluitende vogels overheerst. Ook voor kinderen is dit een waar (speel)paradijs. De ligging aan de Zandweg met enkel bestemmingsverkeer is rustig en centraal. Het centrum is op loopafstand gelegen met diverse voorzieningen. Voor een ontspannende wandeling bent u binnen een mum van tijd in het duingebied van Egmond. Al met al, veel ruimte op deze mooie plek vlakbij de duinen en het strand.

Kom binnen

Bij binnenkomst ervaart u direct de ruime opzet van de woning. Wanneer u de living betreedt valt direct de rust op die hier overheerst. Er is een sfeervolle houtkachel en vanaf de eethoek kijkt u uit over de groene tuin. Naast de keuken en bijkeuken is er ook nog de inpandig bereikbare dubbele garage. Via de spiltrap komt u op de verdieping waar vier ruime slaapkamers zijn. De ouderslaapkamer heeft een vaste kastenwand en een balkon. Heerlijk om hier in de ochtend de balkon deuren open te zetten en even rustig wakker te worden terwijl u de frisse buitenlucht tot u neemt. De badkamer is net als alle vertrekken ruim en van alle gemakken voorzien. Zo is er naast de wastafel een toilet, douche en ligbad aanwezig.

Buiten

Vanaf de Zandweg bereikt u dit mooie groene perceel via de oprit waar plek is voor meerdere auto’s. De groene hagen en sierlijke beplanting laten u gelijk al voelen dat het hier heerlijk vertoeven is. In de achtertuin zijn meerdere terrassen, vaste beplanting en een groot gazon waar kinderen heerlijk kunnen spelen en voetballen. Aan alle zijden van de tuin staat hoge groene beplanting waardoor u hier volop privacy heeft

Plattegrond

Omgeving

De Zandweg ligt zeer centraal en toch heel rustig. Egmond aan den Hoef heeft alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen; winkels, een AH supermarkt, basisonderwijs, openbaar vervoer en een gezellig centrum met diverse horeca. Op nog geen 5 wandelminuten ligt het grootste duingebied van Nederland, het Noordhollands Duinreservaat. Het duingebied bij Egmond wordt nog altijd gekenmerkt door een redelijk ongeschonden binnenduinrand met lage duintjes. Heerlijk voor de liefhebbers van natuur. Voor een heerlijke strandwandeling bent u binnen een mum van tijd op het strand van Egmond aan Zee, waar u na afloop in één van de gezellige restaurants of strandpaviljoens aan kunt schuiven voor een hapje en een drankje. Het centrum van Alkmaar met onder andere een NS station en middelbaar-/voortgezet onderwijs is op ongeveer 3 kilometer gelegen. Het gezellige kunstenaarsdorp Bergen (met 18 holes golfbaan) is ook op slechts 3 kilometer gelegen. Ook de ontsluiting naar de A9 richting Haarlem en Amsterdam is vanaf hier goed aan te rijden.

Egmonder Duingebied

Voor natuurliefhebbers is het Egmonder duingebied een echt paradijs. De kilometerslange vrij liggende, autovrije wandel- en fietspaden lopen dwars door het Noordhollands Duinreservaat. Een stevige wandeling door de natuur is goed voor de conditie en voor de mentale gezondheid. Het levert nieuwe ideeën, u wordt er gezond van en u steekt er wat van op. Wandelen in de natuur is voor veel mensen een fijne manier van ontspanning: genieten van de geur van het bos, het ruisen van de wind door de bladeren, het fluiten van de vogels of de stilte om ons heen. Voor anderen is het een ontdekkingstocht naar bijzondere flora en fauna. Dit alles is op slechts enkele minuten wandelen van de woning.

360° Panorama

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Specifiek
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met dakpannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
194 m²
Overige inpandige ruimte
35 m²
Externe bergruimte
0 m²
Perceeloppervlakte
1.830 m²
Inhoud
846 m³
Indeling
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Energie
Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas
Verwarming
C.v.-ketel, hete lucht verwarming en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
C.v.-ketel
CV-ketel
Brink (2022; EIGENDOM)
Kadastrale gegevens
EGMOND-BINNEN E 953
1.830 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Aan rustige weg
Tuin
Tuin rondom
Garage
Soort garage
Inpandig
Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektra, water en elektrische deur
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Hoe kom je achter stille verkoop?

Iedereen met een Klaver Profiel heeft toegang tot het aanbod stille verkoop van Klaver Makelaardij.

Wat is een Klaver Profiel?

Met een Klaver Profiel komt u bij ons in het systeem als woningzoeker. U geeft in uw profiel aan wat voor type woning u zoekt, hoeveel budget u heeft, waar u wilt wonen en aan welke kenmerken de woning van uw dromen moet voldoen. Des te completer en specifieker uw profiel is ingevuld, des te groter de kans op het vinden, bezichtigen en kopen van uw droomwoning.

Heeft u nog geen Klaver profiel? U kunt zich hier aanmelden

Waarom stille verkoop?

Niet iedereen wil aan de grote klok hangen dat zijn woning te koop staat. Bij sommige woningen is het ook gewoon slimmer om overvloedige aandacht te voorkomen. En dat is gunstig voor u. Voordat het grote publiek op de hoogte is, ontvangt u via uw Klaver profiel de meeste bijzondere woningen welke matchen met uw woonwensen.

Wat is stille verkoop van een huis?

Bij een stille verkoop van een huis staat er geen bord in de tuin van de desbetreffende woning. Er worden geen advertenties gemaakt en de woning staat (nog) niet op Funda. Klaver Makelaardij verzorgt voor deze woningen een gerichte verkoop via een gepersonaliseerde nieuwsbrief naar ons unieke klantenbestand met Klaver profielen.

Hoe maak ik mijn energielabel definitief?

Vanaf 1 januari 2021 gaat de bepaling van het energielabel niet meer digitaal, maar moet er een afspraak worden gemaakt met een energieadviseur. De adviseur komt langs, inspecteert de woning en bepaalt op basis van kenmerken als isolatie, afmetingen en warmtebronnen hoeveel energie de woning verbruikt.

De adviseur komt bij u thuis en bekijkt in gemiddeld 1 à 2 uur tijd het huis. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

  • de afmetingen;
  • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
  • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

  • verwarming;
  • warm water;
  • ventilatie;
  • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Is een energielabel verplicht?

Bij verkoop of verhuur van een woning is een definitief energielabel verplicht. Een voorlopig energielabel is hierbij niet voldoende. Het ontbreken van een definitief energielabel bij de levering van de woning kan een boete opleveren.

De energieadviseur berekent de energieprestatie en registreert deze. Hierna ontvangt u het afschrift van het energielabel. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

  • de afmetingen;
  • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
  • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

  • verwarming;
  • warm water;
  • ventilatie;
  • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Wat is een energielabel?

Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.

Wat is een woonbestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming.  Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een woonbestemming houdt in dat een object of perceel gebruikt of ingericht kan worden voor bewoning.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 1.150.000 k.k.


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier