Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningEgmond Aan Den HoefSlotweg 2

Slotweg 2 te Egmond Aan Den Hoef

€ 675.000 k.k.

Intro
Interieur
Plattegrond
Omgeving
Documenten
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
1.293 m³
Bouwjaar:
1910
Perceeloppervlakte:
405 m²
Totale woonoppervlakte:
293 m²
Aantal kamers:
9 kamers (5 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Over deze woning

Aan de Slotweg in Egmond aan den Hoef staat een pand waar u alle kanten (mee) op kunt. Aan de voorzijde van de woning is een bedrijfsruimte. Hier is onder andere de mogelijkheid om een bedrijf aan huis te starten of commercieel te verhuren. In het verleden hebben hier diverse bedrijven gezeten, van supermarkt tot bank en van klompen verkoop tot postkantoor, mogelijkheden genoeg. Er is een Quickscan opgesteld waar de bouw- en gebruikssmogelijkheden in kaart zijn gebracht.

Kom binnen

Via de voorzijde van de woning komt u binnen in de hal. Vanuit hier kunt u naar de eerste verdieping of richting de keuken en woonkamer. Aan ruimte geen gebrek. Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers gesitueerd. De zolder is royaal en hier is veel bergruimte. Ook is er mogelijkheid om uit te breiden op het dak. Op de begane grond is een ruime speelse woonkamer met veel raampartijen, de aparte keuken, een royale badkamer en de kantoorruimte. Het gastenverblijf is via de tuin of de eigen entree aan de achterkant te betreden. In deze ruimte kunt u gasten ontvangen, u kunt het verhuren, maar het is ook een perfecte ruimte voor kangoeroewonen. Onder het gastenverblijf is nog een grote berging aanwezig, kortom heeft veel mogelijkheden op dit perceel!

Plattegrond

Omgeving

Aan de voorzijde van de woning zijn twee parkeerplekken, waardoor het midden in het dorp altijd mogelijk is om te parkeren. De Slotweg is een fraai straatje met diverse fraaie monumentale panden en oude dienstgebouwen behorend bij het voormalige Kasteel Egmond en de prachtige Slotkapel. Egmond aan den Hoef ligt aan de rand van de duinen én aan de rand van het poldergebied Egmondermeer. Het strand is op twee kilometer afstand. Binnen tien autominuten bent u in Alkmaar en na een half uurtje in Amsterdam. Het is een plek vol mogelijkheden op een centrale locatie, met wat liefde en aandacht creëert u hier uw droomplek!

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Kenmerken

Overdacht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Soort dak
Mansarde dak bedekt met dakpannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
293 m²
Overige inpandige ruimte
60 m²
Perceeloppervlakte
405 m²
Inhoud
1.293 m³
Indeling
Aantal kamers
9 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, wastafel, douche, toilet en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Tv kabel en zonnepanelen
Energie
Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
C.V.-ketel
ATAG - TY36E20H (2021; eigendom)
Kadastrale gegevens
EGMOND-BINNEN A 1363
405 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
In centrum
Tuin
Achtertuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/Berging
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Garage
Soort garage
Geen garage
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Hoe maak ik mijn energielabel definitief?

Vanaf 1 januari 2021 gaat de bepaling van het energielabel niet meer digitaal, maar moet er een afspraak worden gemaakt met een energieadviseur. De adviseur komt langs, inspecteert de woning en bepaalt op basis van kenmerken als isolatie, afmetingen en warmtebronnen hoeveel energie de woning verbruikt.

De adviseur komt bij u thuis en bekijkt in gemiddeld 1 à 2 uur tijd het huis. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

 • de afmetingen;
 • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
 • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

 • verwarming;
 • warm water;
 • ventilatie;
 • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Is een energielabel verplicht?

Bij verkoop of verhuur van een woning is een definitief energielabel verplicht. Een voorlopig energielabel is hierbij niet voldoende. Het ontbreken van een definitief energielabel bij de levering van de woning kan een boete opleveren.

De energieadviseur berekent de energieprestatie en registreert deze. Hierna ontvangt u het afschrift van het energielabel. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

 • de afmetingen;
 • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
 • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

 • verwarming;
 • warm water;
 • ventilatie;
 • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Wat is een energielabel?

Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.

Wat is het voordeel van een principeverzoek?

Het voordeel van een principeverzoek is dat u niet direct een (bouw)plan tot in detail hoeft uit te werken met de daarbij behorende kosten. Daarnaast kan een gedeelte van de gemaakte kosten van het principeverzoek later worden verrekend met de kosten van een vergunning. U moet dan een aanvraag voor een vergunning indienen binnen 26 weken na de reactie van de gemeente op het principeverzoek.

Hoe dien ik een principeverzoek in?

Vaak kunt u een principeverzoek bij uw gemeente schriftelijk of digitaal indienen.

Wat is een principeverzoek?

Een principeverzoek is de ambtelijke benaming voor de eerste afspraak tussen een bouwaanvrager en de ambtenaar van een gemeente. Soms wordt deze eerste afspraak ook wel beginselaanvraag genoemd. U kunt een principeverzoek indienen om af te tasten wat de gemeente van uw ruimtelijk initiatief vindt. Het gaat over initiatieven die niet in het geldende bestemmingsplan passen. Het bestemmingsplan geeft aan waarvoor u de grond mag gebruiken en wat de bouwmogelijkheden zijn.

Wat is een woonbestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming.  Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een woonbestemming houdt in dat een object of perceel gebruikt of ingericht kan worden voor bewoning.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 675.000 k.k.


Condities
 • Roerende zaken: conform lijst.
 • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
 • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
 • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
 • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier