Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningCastricumMeester Ludwigstraat 2 A

Meester Ludwigstraat 2 A te Castricum

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
2.299 m³
Bouwjaar:
1936
Perceeloppervlakte:
622 m²
Totale woonoppervlakte:
458 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante hoogtes en met het levendige centrum om de hoek, maken wonen in de voormalige Zuivelfabriek “De Holland” uniek!
U kunt nu eigenaar worden dit historische pand en naar eigen inzicht hier uw eigen woning van maken, al dan niet in combinatie met werken. Maar u kunt hier ook 2 of 3 exclusieve woningen/lofts van maken! Het gebouw biedt de mogelijkheid om verschillende entresols/tussenverdiepingen te maken. Ook is het mogelijk om dakterrassen te creëren met uitzicht richting de duinen.

De diverse impressies geven u een idee van de mogelijkheden, maar de keuze is aan u! Laat u dit prachtige pand weer stralen?

De Mr. Ludwigstraat is een gezellige straat met karakteristieke jaren ‘30-woningen. Een rustige straat maar met de duinen, het intercity-station en het levendige centrum om de hoek! Winkels, grand-cafe’s, bioscoop, scholen, etc zijn allemaal op loopafstand aanwezig.

Aanwezige woonoppervlakte: ca. 458 m²
Extra woonoppervlakte mogelijk: ca. 150 m²
Perceeloppervlakte: ca. 622 m²

Voor meer informatie kunt u de brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze site.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier