Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningCastricumGeversweg 3 a

Geversweg 3 a te Castricum

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
1.682 m³
Bouwjaar:
2015
Perceeloppervlakte:
6.906 m²
Totale woonoppervlakte:
194 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Stelt u zich eens voor, de wind waait door uw haren en de stralende zon schijnt op uw gezicht. U heeft het ultieme gevoel van vrijheid, want u rijdt met uw paard over het strand, het is een heerlijke rit. Als jullie zijn uitgewaaid bent u binnen 20 minuten rijden door de duinen thuis. In de verte ziet u het imposante witte pand. Het houten hekwerk valt op en van dichtbij ziet u pas goed dat alles nagelnieuw is, gebouwd in juni 2015. Via de grote poort rijdt u het pad op en uw paard hinnikt naar zijn kameraden, die nauwelijks kunnen wachten op hún strandrit. U stalt uw paard in een riante box, gesitueerd in de stal onder de luxueuze woning. Na de fantastische rit strijkt u neer bij de open haard in de sfeervolle woning met een goed glas wijn. Het verhaal lijkt zo uit een sprookje te komen, of een goede film. Maar hier, op deze plek, bij dit unieke object komt alles écht tot leven.

Deze locatie, aan de Geversweg 3a in Castricum noemen wij een zeldzaamheid. Waarom? Dit is een paardenobject wat middenin het Noord-Hollandse duinreservaat ligt, op 20 minuten stappen per paard naar het strand, het bruisende dorp Castricum een paar honderd meter verderop en het NS-station letterlijk om de hoek (3 minuten lopen). Er zijn zeldzaam weinig paardenobjecten die er zo netjes en verzorgd uitzien. Daarbij is het van alle (paarden)gemakken voorzien, een gedraineerde eb- en vloedrijbaan (20 x 60 m.), een longeercirkel en 4 grote paddocks. In totaal zijn er 13 paardenboxen. Het hele perceel is bijna 7.000 m² groot en alles is omheind en verlicht.
De woning is buitengewoon luxe en het leuke is, het woongedeelte is op de eerste verdieping. U kijkt vanuit uw woonkamer uit over de bollenvelden en uw paarden. Wilt u deze zeldzaamheid in werkelijkheid zien? Maak een afspraak voor een buitengewone bezichtiging.

Oh ja, indien u minder paarden heeft of misschien geen één, dan is een bezichtiging evengoed de moeite waard. De mogelijkheden van dit object zijn eindeloos!

Bouwjaar: 2015
Woonoppervlakte: ca. 194 m²
Begane grond: ca. 233 m²
Inhoud: ca. 1.682 m³
Perceeloppervlakte: ca. 6.906 m² (perceel dient nog te worden ingemeten).
Bestemming: de huidige bestemming is agrarisch.
Omzetting naar een Wonen-bestemming met ca. 2.500 m² perceel is bespreekbaar. Prijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze site (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier