Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningCallantsoogScheidingsvliet 8 a

Scheidingsvliet 8 a te Callantsoog

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
817 m³
Bouwjaar:
2005
Perceeloppervlakte:
2.490 m²
Totale woonoppervlakte:
185 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Rust, ruimte en vrijheid.
Uitzicht op landelijk groen, duinen op de achtergrond, de frisse geur van de zee: een oase van rust, ruimte en vrijheid. Deze moderne onder architectuur gebouwde woning ligt op een ruim perceel van 2.490 m². Hier kunt u volledig onthaasten van de drukte van alledag.
De woning is gelegen aan een niet doorgaande weg waar alleen bestemmingsverkeer komt. Rondom het perceel heeft u prachtig vrij uitzicht over de weilanden tot aan de duinen. Het hele jaar door kunt u van zon, wind, wolken, vogels en de natuur rondom genieten!
Wilt u de drukte opzoeken dan bent u met de auto in 5 minuten in het gezellige Callantsoog en in 15 minuten in het centrum van Schagen. Voorzieningen zoals supermarkten, scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer zijn te vinden in Callantsoog, Julianadorp, ’t Zand en Schagen. Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn bereikbaar in circa 30 tot 75 autominuten.

Bouwjaar: 2005
Woonoppervlakte: ca. 185 m²
Inhoud:  ca. 817 m³
Perceeloppervlakte: 2.490 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier