Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningBroek Op LangedijkBijloort - kavel 3 + ontwerp 0

Bijloort - kavel 3 + ontwerp 0 te Broek Op Langedijk

verkocht onder voorbehoud

Over het ontwerp
Kapberg
Plan
Erf
Voorzieningen
Kenmerken
Voorzieningen

Kenmerken

Inhoud:
615 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
790 m²
Totale woonoppervlakte:
132 m²
Aantal kamers:
4 kamers (3 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Bart Stoop

Over het ontwerp

Door Taats Architecten uit Nieuwe Niedorp zijn op kavel 2 t/m 5 verschillende woningen ontworpen. De tekeningen en de bijbehorende prijzen van deze woningen zijn beschikbaar bij ons kantoor. De berekende prijzen zijn een richtprijs, de definitieve prijs hangt af van verschillende factoren (afwerkingsniveau, invulling etc.) . Voor meer informatie raden we u aan om een afspraak te maken bij ons op kantoor, om de mogelijkheden te bespreken.

Kapberg

Op kavel 3 is door Taats Architecten uit Nieuwe Niedorp een kapberg ontworpen. De indeling van de woning is als volgt: op de begane grond komt u de woning binnen via de entree, gelegen aan de zijkant van de woning. Vanuit de entree heeft u toegang tot de berging, het toilet en de woonkamer/keuken. Op de begane grond is een slaapkamer met een badkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer.

Plan

Een voormalig agrarisch erf, welke als eiland tegen het plan Westerdel aanligt, wordt in het kader van ruimte-voor-ruimte door Bouwend Waarland BV herontwikkeld tot vijf bouwkavels. Het totaal in de vorm van een boerenerf. Hier mogen, naast de bestaande woning, vijf nieuwe vrijstaande woningen herrijzen. De kavels variëren in oppervlakte van 744 tot 910 m².
De ontsluiting naar de Nauertogt zal verdwijnen en een brug vanaf de Bijloort zal de nieuwe verbinding worden (deze brug komt in eigendom van de gemeente). Hierdoor sluit het nieuwe woonerf goed aan op de wijk. De twee oostelijke kavels vormen het front van het erf. Hier zijn dan ook twee bijzondere bouwtypen als blikvangers voorzien, kavel 4 krijgt een stolpvorm en kavel 3 een kapschuurvorm.

Erf

Het erfconcept wordt versterkt door de realisatie van landschappelijke erfbeplanting rondom het eiland welke de contour van het erf definieert. De randbeplanting is van inheemse soorten, zoals wilg en es, die goed snoei- en knotbaar zijn. Als erfafscheidingen naar de openbare ruimte worden hagen van veldesdoorn aangeplant. Hiervoor wordt een instandhoudingsverplichting opgenomen.
De gezamenlijke weg vanaf de brug inclusief verlichting etc. komt in gemeenschappelijk eigendom.

Voorzieningen

Er zijn volop voorzieningen in de buurt, zoals scholen, een gezondheidscentrum, winkelcentrum Broekerveiling en een kinderdagverblijf.
Daarnaast is er een snelle ontsluiting naar recreatiegebied Geestmerambacht, Heerhugowaard en Alkmaar.

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
nieuwbouw
Soort dak
Tentdak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
790 m²
Inhoud
615 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Kadastrale gegevens
LANGEDIJK F 2788
790 m² ()
LANGEDIJK F 2790
0 m² ()
LANGEDIJK 27
0 m² ()
Bergruimte
Schuur/Berging
Inpandig

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier