Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningBergen (nh)Oude Bergerweg 32 z

Oude Bergerweg 32 z te Bergen (Nh)

€ 300.000 k.k.

Documenten
Intro
Video
Interieur
Omgeving
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
125 m³
Bouwjaar:
2021
Perceeloppervlakte:
133 m²
Totale woonoppervlakte:
36 m²
Aantal kamers:
3 kamers (1 slaapkamer)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

NVM OPEN HUIZEN DAG: ZATERDAG 30 SEPTEMBER VAN 11:00 TOT 15:00 UUR

Belangrijk: mede gelet op het bestemmingsplan is dit object onlosmakelijk verbonden met de hoofdwoning. Dit betekent indien u dit wil verwerven, dit samen zal gaan met de koop van de hoofdwoning.

Kom binnen

Dit duurzame zomerhuis is in het najaar van 2021 opgeleverd en onder architectuur gebouwd door Studio Abacaxi. Het voelt warm en sfeervol aan door gebruik te maken van Berkenhout. De eyecatcher is toch wel de Molenaarstrap. Het heeft de potentie om energieneutraal te zijn, mits er zonnepanelen geplaatst worden. Het huisje is voorzien van vloerverwarming. Het heeft recreatieve bestemming en mag het hele jaar door verhuurd worden. Het is geschikt voor maximaal 4 personen. In het zomerhuis treft u een badkamer, een complete keuken voorzien van een inductiekookplaat, koelkast en vaatwasser. Er is slim omgegaan met alle ruimtes, waardoor er veel bergruimte is. Deze unieke creatie was bovendien in de running voor de Dutch Design Award en Arie Keppler prijs.

Omgeving

De woning is gelegen op slechts enkele wandelminuten van het gezellie centrum van het kunstenaarsdorp Bergen. Op fietsafstand van het bos en de duinen. De ontsluiting naar de A9 naar o.a. Haarlem en Amsterdam is op korte afstand van de woning. Na een drukke dag een balletje slaan op de 18 holes golfbaan, het kan bij Golfbaan Sluispolder! Voor een heerlijke strandwandeling bent u binnen een mum van tijd op het strand van Bergen, waar u na afloop in één van de gezellige restaurants aan kunt schuiven voor een hapje en een drankje. Kortom, gun de tuin nog wat (bloei)-tijd en u wilt hier nooit meer weg!

Kenmerken

Overdacht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met overig
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
36 m²
Overige inpandige ruimte
6 m²
Perceeloppervlakte
133 m²
Inhoud
125 m³
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Schuifpui
Energie
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Kadastrale gegevens
BERGEN A 4640
113 m² (volle eigendom)
BERGEN A 4835
20 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg en beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom
Garage
Soort garage
Geen garage
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Hoe kan een bestemmingsplan gewijzigd worden?

Voor een wijziging in het bestemmingsplan moet u een aanvraag indienen bij de gemeente. Houdt u er rekening mee dat dit een vrij moeilijke en dure procedure kan zijn. Alleen de aanvraag kost op dit moment in de meeste gemeenten tussen de 10.000 en de 12.000 euro. Deze aanvraag wil dan nog niet zeggen dat er een positief antwoord op de vraag komt.

Voordat u deze aanvraag indient is het verstandig om goed te weten wat de gemeente van de nieuwe plannen vindt. Voor de aanvraag moet u de visie van de gemeente namelijk wel mee hebben. Een gemeente mag uiteindelijk zelf bepalen of ze in de aanvraag meegaat. Er zijn wel wat dingen waar een gemeente rekening mee dient te houden, bijvoorbeeld de visies voor dat gebied. Het kan zijn dat deze visies opgesteld zijn door de gemeente zelf, maar over het algemeen zijn ze opgezet in samenwerking met de provincie.

Een toewijzing van een wijziging in het bestemmingsplan dient een gemeente dan ook weer te verantwoorden tegenover de provincie. De kosten van de aanvraag zullen door de aanvrager zelf betaald moeten worden.

Is een bestemmingsplan bindend?

Het bestemmingsplan is een bindend plan. Dit geldt zowel voor de burger als voor de overheid. Wanneer er een vergunning aangevraagd wordt voor een winkelpland, een schuur of een ander gebouw, dan wordt deze getoetst aan het bestemmingsplan.

Wanneer er in de regelgeving staat dat er gebouwd mag worden, dan wordt er een vergunning afgegeven door de gemeente. Het is niet zo dat de gemeente zelf mag bepalen of de vergunning wel of niet wordt afgegeven, een gemeente heeft zich ook te houden aan het bestemmingsplan. Indien u het vermoeden heeft dat de gemeente zelf aan het beslissen is, lees dan de regels van het geldende bestemmingsplan goed door.

Als u dan van mening bent dat de beslissing anders had moeten zijn, teken dan bezwaar aan. Motiveer deze goed aan de hand van de regels van het bestemmingsplan. Alles zal dan opnieuw bekeken en getoetst moeten worden. Wanneer een gemeente een nieuwe beslissing neemt, zullen ze deze goed moeten kunnen onderbouwen.

Waar kunt u een bestemmingsplan vinden?

Het bestemmingsplan kunt u opvragen bij de gemeente. Tegenwoordig zijn er steeds meer plannen digitaal inzichtelijk. Deze kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 300.000 k.k.


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier