Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningAndijkIbislaan 19

Ibislaan 19 te Andijk

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
565 m³
Bouwjaar:
1975
Perceeloppervlakte:
701 m²
Totale woonoppervlakte:
147 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Met een perceeloppervlakte van 701 m² en een mooie diepe tuin grenzend aan water, woon je in het centrum van Andijk vrij, in rust en royaal. De tuin is een verscholen verrassing en is oprecht buitengewoon te noemen met een gunstige ligging op het westen. Licht in huis en veel frisse lucht hebben een positief effect op je gezondheid. Als je voldoende daglicht krijgt, heeft dit een positieve invloed op je humeur. Wel zo gezellig voor de mensen om je heen!
Laat de Ibislaan 19 te Andijk nou net alle ingrediënten hebben, welke je voorzien van licht en frisse lucht. De gehele woning is ingericht met een oriëntatie gericht op de prachtige tuin. Denk hierbij aan veel raampartijen, wat dus de nodige lichtinval geeft. Deze raampartijen worden geflankeerd door wit gestucte muren en houtenbalken. Dit heeft naast luxe ook een warme en speelse uitstraling. In 2017 heeft de vorige bewoner de begane grond volledig verbouwd, waarbij er onder andere een badkamer en een slaapkamer is gerealiseerd op de begane grond. Levensloopbestendig wonen behoort dus tot de mogelijkheden. De slaapkamer op de begane grond heeft uitzicht op de tuin. Ook door de glazen overkapping wordt de tuin optimaal bij de woning betrokken. De woning telt 4 slaapkamers, waaronder 3 slaapkamers op de eerste verdieping die alle 3 toegang geven tot een balkon. Verder heeft de eerste verdieping ook een eigen badkamer met ligbad, toilet en een wastafel. Royaal wonen wordt nogmaals bevestigd door het oprijpad met ruimte voor 2 auto’s. Geïnteresseerd? Plan snel een bezichtiging in!

Bouwjaar: 1975
Woonoppervlakte: ca. 147 m²
Inhoud: ca. 565 m³
Overkapping en balkon: ca. 43 m²
Schuur: ca. 13 m²
Perceeloppervlakte: 701 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier