Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningAlkmaarNieuwe Vaart 4

Nieuwe Vaart 4 te Alkmaar

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
583 m³
Bouwjaar:
2017
Perceeloppervlakte:
523 m²
Totale woonoppervlakte:
164 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Stad en groen. Voor veel mensen is dit de ideale woonsituatie. De dynamiek van een stad maar toch rust en ruimte in uw directe omgeving. Een plek waar kinderen zorgeloos kunnen spelen en mensen elkaar helpen. Het leven in een stad is dynamisch, maar kan ook stressvol zijn. Het drukke verkeer en geluidsoverlast zijn bijvoorbeeld redenen om uit de stad te vertrekken. Maar waar vinden we de perfecte combinatie tussen stad en groen? Dat vindt u bij de in 2017 gebouwde woning, Nieuwe Vaart 4 te Alkmaar. Hoe lekker is het om nét buiten de stad te gaan wonen! Wel de lusten, niet de lasten. Binnen enkele minuten bent u met uw fiets in de binnenstad. Stelt u zich eens voor: u pakt uw fiets op een mooie lentedag en fietst, omringt door de vier strijkmolens, langs de Hoornsevaart naar de binnenstad in Alkmaar om een tas vol met lekkere etenswaren te kopen bij speciaalzaakjes. Een straatmuzikant pingelt wat op zijn gitaar en de geur van vers gebakken brood van de bakker sluimert door de winkelstraten. Een mooie rit door één van de mooiste plekjes van Alkmaar. In de binnenstad geniet u van al het moois en de gezelligheid wat een stad te bieden heeft. Eenmaal terug gekomen bij de woning ervaart u rust en ruimte. Hier mag oprecht worden gesproken over: ‘best of both worlds’.

De aantrekkingskracht van een woning wordt volgens een oud ‘makelaarsgrapje bepaald door drie dingen: locatie, locatie en locatie. Hoe ver het is naar het centrum, naar uitvalswegen of naar het openbaar vervoer? Als de locatie van de Nieuwe Vaart 4 een cijfer mocht krijgen, dan was dat absoluut een 10 geweest. Een magnifieke plek, wat onder andere door de hoogtebeelden wordt bevestigd. En dan de woning zelf.. Die is eigenlijk splinternieuw. De woning is gebouwd onder architectuur van Maarten Koning. Specialist in het ontwerpen van stolpen en het restaureren van monumenten. Zijn slogan luidt dan ook: ‘wij bouwen monumenten’. Een nieuwbouwwoning is vaak strak en hypermodern. Deze woning is een uitzondering op die regel en daarom ook zo uniek. Hier wordt een prachtig compromis gesloten tussen moderniteit en karakteristieke elementen. Houtenbalken worden afgewisseld door strak stucwerk. Alleen maar superlatieven omtrent de woning. Kom snel kijken! Plan direct een bezichtiging in.

Bouwjaar: 2017
Woonoppervlakte: ca. 164 m²
Inhoud: ca. 583 m³
Perceeloppervlakte: 523 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier