Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningNieuwe NiedorpTuinfluiter 30

Tuinfluiter 30 te Nieuwe Niedorp

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
450 m³
Bouwjaar:
2003
Perceeloppervlakte:
120 m²
Totale woonoppervlakte:
129 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Bart Stoop

Een hoekwoning op misschien wel het mooiste plekje van het plan… door de grote raampartijen wordt buiten met binnen verbonden. En buiten… dat is voornamelijk het water wat om de woning ligt. Ook de begroeide wal zorgt voor veel privacy.
De woning wordt keurig onderhouden, in 2018 is de woning buitenom geschilderd. Beneden ligt er een mooie Jatoba visgraatvloer. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en de badkamer. De échte levensgenieters kunnen hun hart ophalen op de tweede verdieping, want hier is namelijk een professionele bar! Aansluitend het dakterras, waar u met een drankje van de avondzon kunt genieten! Maar uiteraard kan er op deze verdieping ook een vierde slaapkamer worden gecreëerd, om een idee te geven is hiervoor een aangepaste plattegrond toegevoegd bij de foto’s.
Dit alles is centraal gelegen in Nieuwe Niedorp, met het winkelcentrum, brede school en huisarts op loopafstand. Wie gaat hier het leven vieren?

Bouwjaar: 2003
Woonoppervlakte: ca. 129 m²
Inhoud: ca. 450 m³
Perceeloppervlakte: 120 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Tip: ontdek de 3D Tour van de woning op onze site!

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier