Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningNieuwe NiedorpTrambaan 127

Trambaan 127 te Nieuwe Niedorp

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
597 m³
Bouwjaar:
2003
Perceeloppervlakte:
230 m²
Totale woonoppervlakte:
183 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Richtprijs: € 495.000 k.k.

Volop mogelijkheden!

In het centrum van het dorp Nieuwe Niedorp staat deze volumineuze woning volop mogelijkheden! Met ca. 597 m³ aan inhoud, aan ruimte absoluut geen gebrek. Deze woning, in 2004 gebouwd, is in de basis bedoeld om woonruimte te combineren met bedrijfsruimte/bergruimte. De kans om te wonen en werken op één locatie. Wonen, waarbij u uw beroep of bedrijfsactiviteiten op de begane grond kunt uitoefenen!

Met beperkte aanpassingen kunt u deze ruimte ook weer als bedrijfsruimte laten fungeren. Daarvoor is de locatie ook zeker geschikt, aangezien het is gelegen tegenover winkelcentrum ‘Winkelhart Niedorp’. Aan de voorzijde zijn vele openbare parkeerplaatsen gelegen.

Het pand is bestemd voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, bedrijven uit categorie 1 en 2 uit de bij het bestemmingsplan opgenomen Staat van bedrijven, horecabedrijven in categorie 1 en 2 en tevens voor wonen, al dan niet in combinatie met aan-huis-verbonden beroepen en bedrijven en bed & breakfast of mantelzorg. Voor een uitgebreide uitleg van de bestemmingsmogelijkheden kunt u de ‘Quickscan’ downloaden op onze website. Deze hebben wij laten opstellen door een planoloog. U kunt het pand dus gebruiken als woning in combinatie met uw bedrijfsactiviteiten op de begane grond. Of wat dacht u van zelf boven wonen en de begane grond verhuren? Talloze mogelijkheden! Accountant, architect, diëtiste, fotograaf, kapsalon en nagelstudio. Dit is maar een kleine greep uit de beroepen, welke op de Trambaan 127 te Nieuwe Niedorp uitgeoefend kunnen worden. Een overzicht van alle aan-huis-verbonden beroepen en bedrijven en de lijst ‘staat van bedrijven’ kunt u downloaden op onze website. Twijfelt u of uw bedrijf of beroep hier mogelijk is? Wij zoeken het graag voor u uit. Benieuwd naar de ruimte en de mogelijkheden? Vraag direct een bezichtiging aan!

Perceeloppervlakte: 230 m²
Inhoud: ca. 597 m³
Woonoppervlakte: ca. 183 m²
Dakterras: ca. 15 m²
Schuur: ca. 19 m²
Bouwjaar: 2004

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier