Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningDe GoornTulpenhof 11

Tulpenhof 11 te De Goorn

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
362 m³
Bouwjaar:
1970
Perceeloppervlakte:
230 m²
Totale woonoppervlakte:
107 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Deze verzorgde en sfeervolle hoekwoning heeft alles om van jouw huis een heerlijk ‘thuis’ te maken, veel leefruimte, 4 slaapkamers (!) en een mooie groene tuin (Z-O) met eigen oprit en garage. De degelijke woning is goed onderhouden en biedt u zowel aan de voor- als achterzijde fijn lichtinval. Op de tweede verdieping treffen we twee dakkapellen aan wat zorgt voor de nodige ruimte en licht! De gunstige tuinligging op het zuidoosten en de halfvrijstaande garage tellen we hierbij op en het plaatje is compleet. De woning is gelegen op fietsafstand van het winkelcentrum en de sportverenigingen. De uitvalsweg A7 is op slechts 10 autominuten. Daarnaast is de woning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met zicht op de speeltuin. Ben jij benieuwd of dit huis jouw nieuwe thuis wordt? Meld je aan voor een bezichtiging, wij leiden je graag rond!

Bouwjaar: 1970
Woonoppervlakte: ca. 107 m²
Inhoud: ca. 362 m³
Garage: ca. 18 m²
Perceeloppervlakte: 230 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier