Klaver MakelaardijLandelijk wonenBungalowWijdenesWijmers 5

Wijmers 5 te Wijdenes

€ 565.000 k.k.

Intro
Video
Interieur
Exterieur
Plattegrond
Omgeving
Documenten
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
570 m³
Bouwjaar:
1965
Perceeloppervlakte:
1.162 m²
Totale woonoppervlakte:
116 m²
Aantal kamers:
3 kamers (2 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Bart Stoop

Over deze woning

Een speelse woning met inpandige garage, gelegen in een landelijke omgeving! In de afgelopen jaren is de woning met zorg aangepakt en verfraaid. Zo is er geïsoleerd, zijn er 13 zonnepanelen geplaatst en is de keuken en badkamer vernieuwd. Wat opvalt, is dat er in het gehele huis veel lichtinval is, wat maakt dat alle vertrekken rustig en ruim aanvoelen.

Kom binnen

Het is een fijne woning met veel leefruimte. Een ruime woonkamer waar de houten balken een landelijke uitstraling geven en een lichte serre dragen bij aan het woongenot. In de serre heeft u aan alle kanten zicht op de landerijen om u heen. U hoeft er geen schilderij voor op te hangen. De garage is momenteel in gebruik als hobbyruimte, maar kan met de elektrische deur ook weer dienen waar hij tijdens de bouw voor bedoeld is. Er zijn twee slaapkamers, waarvan er één aan de badkamer grenst. De andere slaapkamer was oorspronkelijk in tweeën verdeeld. De deur is blijven zitten waardoor er gemakkelijk weer twee slaapkamers gecreëerd kunnen worden. Verder is er nog een bijkeuken waar de wasmachine- en drogeraansluiting te vinden is.

Buiten

De binnentuin is beschut, een plek met veel privacy en prachtig uitzicht. De tuin rondom de woning is onder architectuur aangelegd. Er zijn knusse plekjes gecreëerd, maar er is ook voor gezorgd dat het één geheel is. Achter de woning heeft u nog een ruime schuur van ca. 32 m². Voor de schuur is parkeerruimte voor één auto en op de oprit is parkeerplek voor nog twee auto’s.

Plattegrond

Omgeving

De woning is gelegen buiten de dorpskern van het dorp Wijdenes. Een gemoedelijke buurt, waar bewoners de deur niet bij elkaar plat lopen, maar iedereen elkaar graag helpt. Wijdenes ligt aan het IJsselmeer en is geliefd onder de watersporters. In de nabije omgeving zijn diverse sportverenigingen en een basisschool aanwezig. In het naastgelegen Venhuizen kunt u terecht voor boodschappen en andere voorzieningen.

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

Kenmerken

Overdacht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Zadeldak bedekt met dakpannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
116 m²
Overige inpandige ruimte
38 m²
Externe bergruimte
32 m²
Perceeloppervlakte
1.162 m²
Inhoud
570 m³
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Zonnepanelen
Energie
Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, HR-glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
C.v.-ketel, houtkachel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
C.v.-ketel
C.V.-ketel
Intergas (2017; eigendom)
Kadastrale gegevens
VENHUIZEN L 907
22 m² (volle eigendom)
VENHUIZEN L 14
1.140 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Beschutte ligging en landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom
Bergruimte
Schuur/Berging
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Garage
Soort garage
Voorzien van elektra
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Met elektrische deur, voorzien van elektra en voorzien van verwarming
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Hoe kan een bestemmingsplan gewijzigd worden?

Voor een wijziging in het bestemmingsplan moet u een aanvraag indienen bij de gemeente. Houdt u er rekening mee dat dit een vrij moeilijke en dure procedure kan zijn. Alleen de aanvraag kost op dit moment in de meeste gemeenten tussen de 10.000 en de 12.000 euro. Deze aanvraag wil dan nog niet zeggen dat er een positief antwoord op de vraag komt.

Voordat u deze aanvraag indient is het verstandig om goed te weten wat de gemeente van de nieuwe plannen vindt. Voor de aanvraag moet u de visie van de gemeente namelijk wel mee hebben. Een gemeente mag uiteindelijk zelf bepalen of ze in de aanvraag meegaat. Er zijn wel wat dingen waar een gemeente rekening mee dient te houden, bijvoorbeeld de visies voor dat gebied. Het kan zijn dat deze visies opgesteld zijn door de gemeente zelf, maar over het algemeen zijn ze opgezet in samenwerking met de provincie.

Een toewijzing van een wijziging in het bestemmingsplan dient een gemeente dan ook weer te verantwoorden tegenover de provincie. De kosten van de aanvraag zullen door de aanvrager zelf betaald moeten worden.

Wat is een woonbestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming.  Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een woonbestemming houdt in dat een object of perceel gebruikt of ingericht kan worden voor bewoning.

Wat is een agrarische bestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming. Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een agrarische bestemming houdt in dat een woning of object -met agrarische bestemming- alleen voor agrarische doeleinden gebruikt mag worden. Denk hierbij aan een melkveehouderij of een akkerbouwbedrijf.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 565.000 k.k.


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier