Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningKolhornDe Strook van Vijf Bouwkavel 1 0 ong

De Strook van Vijf Bouwkavel 1 0 ong te Kolhorn

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerk

Perceeloppervlakte:
1.130 m²

Stijlvol wonen in het groen…

Aan De Strook te Kolhorn, centraal gelegen in de Kop van Noord-Holland wordt u de mogelijkheid geboden om een hoogwaardig stuk woonkwaliteit toe te voegen op riante kavels. Een unieke mogelijkheid voor vijf exclusieve vrijstaande woningen! Het woonproject STROOK VAN VIJF is gelegen achter de historische Westfriese Omringdijk in Kolhorn. Waar vroeger de donkere golven van de Zuiderzee tegen de dijk beukten, zijn nu uitgestrekte weilanden, vaarten en sloten.

Binnen enkele kilometers van Kolhorn ligt Schagen, een bedrijvige provinciestad met zo’n 17.000 inwoners. Hier treft u winkels, terrassen en restaurantjes, maar ook veel voorzieningen voor bijvoorbeeld gezondheidszorg, onderwijs en openbaar vervoer. Schagen is ook bekend door haar evenementen. Stuk voor stuk heuse publiekstrekkers. Ook zijn Alkmaar, Hoorn en Den Helder op autoafstand bereikbaar, terwijl Kolhorn heerlijk rustig centraal in de Kop van Noord-Holland is gelegen.

Toekomstige bewoners hoeven hun erf niet af om de ruimte op te zoeken. Door de riante kavels en groene strook aan de achterzijde is rondom de woning altijd wel ergens een plekje op het erf waar men rust en ruimte kan vinden.

Kavelgrootte:
- kavel 1, 1.130 m²

Wij bieden in totaal 5 bouwkavels aan, voor meer informatie verwijzen u graag naar de separate aanmeldingen.

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere kadastrale kaart, onderzoeksrapporten, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier