Klaver MakelaardijLandelijk wonenBouwkavelJispDorpsstraat 112

Dorpsstraat 112 te Jisp

verkocht

Over deze woning
Video
360° Panorama
Dorpsstraat 112 / bouwgrond
Buiten
Omgeving
Kenmerken
Voorzieningen

Kenmerk

Perceeloppervlakte:
1.451 m²
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Over deze woning

Let op: Dit perceel wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als woonhuis en (bouw)grond. Dit betreft de aanmelding van de bouwgrond

- Optie A: Dorpsstraat 110 Jisp (ca. 1.024 m²).
- Optie B: Dorpsstraat 112 Jisp (ca. 1.451 m²).
- Optie C: Dorpsstraat 110-112 Jisp (2.475 m²).
 
Wonen op een landelijke locatie in de ’achtertuin’ van Amsterdam.

Perfect voor diegene die op zoek is naar rust en ruimte met de Randstad om de hoek. Op een perceel van in totaal maar liefst 2.475 m² staat deze degelijk gebouwde vrijstaande woning met vrijstaande garage. Het geheel wordt tevens gesplitst aangeboden (nr. 110 betreft het huisperceel van ca. 1.024 m² en nr. 112 betreft de bouwgrond van ca. 1.451 m²). Er is een omgevingsvergunning afgegeven voor de bouw van een vrijstaande woning (u dient zelf de kavel nog bouwrijp te maken). Via uw eigen brug komt u op het perceel dat volledig omsloten wordt door water. De ligging tegen natuur- recreatiegebied het Wormer- en Jisperveld maakt dat u hier echt met de natuur leeft. Vanaf iedere hoek van het perceel is er een schitterend uitzicht. Heeft u een boot? Binnen no-time bent u in het natuurgebied, de Poel- en Jispersluis.

Dorpsstraat 112 / bouwgrond

Het geheel wordt op 3 manieren aangeboden. Als de woning en bouwgrond los van elkaar worden aangekocht, zijn deze verkopen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij een losse verkoop van de woning en bouwgrond zal de toegangsbrug mandelig worden voor zowel het gebruik als het onderhoud. Aan de zijkant van het perceel (ca. 1.451 m²) zijn volop mogelijkheden om een woning te realiseren, dit perceel wordt dan ook los aangeboden als bouwgrond. Er is door de gemeente een bouwvergunning afgegeven voor het realiseren van een vrijstaande woning, de documenten hiervan zijn op te vragen bij ons kantoor. Op dit perceel is ook de mogelijkheid om het als tuin bij de bestaande woning van huisnummer 110 te gebruiken en kleinvee te houden. Op dit stuk grond staat ook een vrijstaande schuur van ca. 47 m².

Buiten

Hier woont u echt op een eigen eiland! Een eiland waar u van zonsopkomst tot zonsondergang kunt genieten van het buitenleven. Het perceel wordt geheel omsloten door water en een volwassen groensingel. De tuin is met veel liefde aangelegd en onderhouden. Aan de achterkant van de woning is een fijn terras gemaakt, waar u geniet van de rust en het uitzicht. Verder is er een groot gazon en diverse beplanting. Zowel voor als achter de woning liggen landerijen waardoor u hier echt het buitenleven ervaart. Ook een garage ontbreekt hier zeker niet.  In de vrijstaande garage naast de woning van 73 m² is nog voldoende ruimte voor een hobby of om te klussen. Heeft u een boot? Binnen no-time bent u in het natuurgebied, de Poel- en Jispersluis. Wilt u alle mogelijkheden die deze plek te bieden heeft zelf bekijken? Wij laten het u graag zien.

Omgeving

Wonen in een landelijk gelegen dorp waar alle gemakken bij de hand zijn… Dan hebben we het over Jisp, een idyllisch dorp met een landelijke uitstraling op nog geen 25 autominuten van Amsterdam. Jisp is van alle gemakken voorzien, zo is er basisonderwijs, voor- en naschoolse opvang. Het dorp heeft een actief verenigingsleven. In het dorp staat het Jisper kerkje, een ontmoetingsplek waar concerten, vergaderingen, lezingen en andere activiteiten plaatsvinden. Voor een gezellige avond uit met een hapje en een drankje hoeft u niet ver. Restaurant De Lepelaar is op loopafstand gelegen. Wij nodigen u uit en laten de deze prachtige plek tegen natuurgebied het Wormer- en Jisperveld graag zien.

360° Panorama

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort object
Bouwkavel
Indeling
Perceeloppervlakte
1.451 m²
Kadastrale gegevens
JISP H 1900
1.451 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Aan water en landelijk gelegen

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Hoe kom je achter stille verkoop?

Iedereen met een Klaver Profiel heeft toegang tot het aanbod stille verkoop van Klaver Makelaardij.

Wat is een Klaver Profiel?

Met een Klaver Profiel komt u bij ons in het systeem als woningzoeker. U geeft in uw profiel aan wat voor type woning u zoekt, hoeveel budget u heeft, waar u wilt wonen en aan welke kenmerken de woning van uw dromen moet voldoen. Des te completer en specifieker uw profiel is ingevuld, des te groter de kans op het vinden, bezichtigen en kopen van uw droomwoning.

Heeft u nog geen Klaver profiel? U kunt zich hier aanmelden

Waarom stille verkoop?

Niet iedereen wil aan de grote klok hangen dat zijn woning te koop staat. Bij sommige woningen is het ook gewoon slimmer om overvloedige aandacht te voorkomen. En dat is gunstig voor u. Voordat het grote publiek op de hoogte is, ontvangt u via uw Klaver profiel de meeste bijzondere woningen welke matchen met uw woonwensen.

Wat is stille verkoop van een huis?

Bij een stille verkoop van een huis staat er geen bord in de tuin van de desbetreffende woning. Er worden geen advertenties gemaakt en de woning staat (nog) niet op Funda. Klaver Makelaardij verzorgt voor deze woningen een gerichte verkoop via een gepersonaliseerde nieuwsbrief naar ons unieke klantenbestand met Klaver profielen.

Hoe maak ik mijn energielabel definitief?

Vanaf 1 januari 2021 gaat de bepaling van het energielabel niet meer digitaal, maar moet er een afspraak worden gemaakt met een energieadviseur. De adviseur komt langs, inspecteert de woning en bepaalt op basis van kenmerken als isolatie, afmetingen en warmtebronnen hoeveel energie de woning verbruikt.

De adviseur komt bij u thuis en bekijkt in gemiddeld 1 à 2 uur tijd het huis. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

 • de afmetingen;
 • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
 • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

 • verwarming;
 • warm water;
 • ventilatie;
 • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Is een energielabel verplicht?

Bij verkoop of verhuur van een woning is een definitief energielabel verplicht. Een voorlopig energielabel is hierbij niet voldoende. Het ontbreken van een definitief energielabel bij de levering van de woning kan een boete opleveren.

De energieadviseur berekent de energieprestatie en registreert deze. Hierna ontvangt u het afschrift van het energielabel. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

 • de afmetingen;
 • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
 • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

 • verwarming;
 • warm water;
 • ventilatie;
 • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Wat is een energielabel?

Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.

Wat is een omgevingsvergunning?

De vergunningen voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu zijn samengevoegd in de omgevingsvergunning.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier