Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningHippolytushoefNoordburenweg 13

Noordburenweg 13 te Hippolytushoef

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerk

Perceeloppervlakte:
5.055 m²
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Stilte, een schaars goed…

‘De woning kunt u veranderen, de locatie niet!’ Deze uitspraak wordt in de praktijk vaak gemaakt door Geert Klaver, de makelaar van dit bijzondere object. Deze uitspraak geldt als geen ander voor de stolpboerderij op de Noordburenweg 13 te Hippolytushoef. De woning is gelegen buiten de bebouwde kom en wordt omsingelt door diverse weilanden. Vrijer, landelijker en rustiger wonen dan dit wordt het niet! Als u echt op zoekt bent naar een locatie in de categorie ‘buitengewoon’ is dit uw kans. De plek, de omgeving en het perceel zijn de belangrijkste aspecten van een woning. Zoals de eerste zin al aangeeft kan je een woning nog geheel naar eigen wens en smaak veranderen. Uw eigen droomwoning realiseren op een droom-locatie, waar u bijna geen geluid gaat waarnemen waardoor het als volledig natuurlijk en rustgevend kan worden beschouwd. Gaat u naar buiten in de randstad, dan komen de geluiden van voorbijrazend auto’s, borende straatwerkers en trams u vaak tegemoet. We kennen weinig momenten waarop het stil is ons leven. Stilte lijkt een schaars goed te zijn geworden, maar is hier, op de Noordburenweg 13 te Hippolytushoef alles behalve schaars. Wij nodigen u graag uit om deze bijzondere locatie te bezichtigen!

Deze stolp wordt op twee manieren aangeboden, als zijnde de stolp als woning en als bouwkavel. Een buitengewone locatie waarbij u dus kunt kiezen om de bestaande stolpboerderij te verbouwen en uw eigen aandacht en liefde aan de stolp te schenken of de bouwkavel te kopen om uw hierop uw droomwoning te realiseren.

Bouwjaar: ca. 1913
Woonoppervlakte: ca. 64 m²
Externe bergruimte: ca. 124 m²
Inhoud: ca. 260 m³
Perceeloppervlakte: 5.055 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier