Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningDe WeereOosterboekelweg Bouwkavel 1 0 ong

Oosterboekelweg Bouwkavel 1 0 ong te De Weere

verkocht

Over deze woning

Kenmerk

Perceeloppervlakte:
0 m²

OOSTERBOEKELWEG 2 BOUWKAVELS te De Weere:

Gaat u hier uw droom waarmaken? Want wat zullen veel mensen hiervan dromen! Op een prachtige plek, met kilometersver vrij uitzicht, bieden wij een tweetal vrije kavels aan, op het nieuw te vormen plan aan de Oosterboekelweg te De Weere. De kavels, van ca. 1.050 m² (meer is mogelijk) en ca. 1.068 m², zijn gesitueerd aan de linker- en rechterzijde van het CPO-project. Dit project omvat 12 nieuwe te bouwen (basis)woningen voor starters uit het dorp. Op de vrije kavels kunt u naar eigen wens bouwen op een prachtige landelijke plek… Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Bouwkavel 1, vraagprijs: € 170.000,- k.k.
De kavel 1 is gelegen aan de linkerzijde van het CPO-project. De kavel is ca. 1.050 m² groot en is eventueel aan de linkerzijde uit te breiden met meer grond. Aan de achterzijde grenst de kavel aan de voetbalvelden en aan de voorzijde heeft u prachtig vrij uitzicht over de landerijen.

Bouwkavel 2, vraagprijs: € 190.000,- k.k. 
Kavel 2 is gelegen aan de rechterzijde van het CPO-project. De kavel is ca. 1.068 m² groot. Aan de rechterzijde staat een bestaande woning. Aan de achterzijde grenst de kavel aan de voetbalvelden en aan de voorzijde heeft u prachtig vrij uitzicht over de landerijen.

Voor meer informatie kunt u de brochure aanvragen.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier