Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningCastricumGeversweg 2 a

Geversweg 2 a te Castricum

verkocht

Over deze woning

Kenmerk

Perceeloppervlakte:
0 m²
De makelaar van dit object
Remco Metselaar

Royale bouwkavel op unieke locatie in de duinen nabij het centrum!

Op een van de mooiste locaties van Castricum mogen wij u deze bouwkavel voor 1 nieuw te bouwen vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 9.300 m² aanbieden. Vanuit uw toekomstige woning kijkt u hier zo de duinen in. En toch op loopafstand van het station en het gezellige centrum gelegen, wat een buitengewone kans!

De plannen zijn om dit gebied nog mooier te maken door er nog meer natuur aan toe te voegen. De bollenvelden worden dan omgetoverd tot “nollenvelden”, een weids gebied met duingras-land. Het perceel loopt vanaf de weg helemaal tot aan de Oude Schulpweg, vlakbij het bekende (Hof van) Kijk-Uit. In het natuurplan is opgenomen dat een groot deel van de tuin uit natuur zal moeten bestaan.

In gemeente Castricum hoeft u zich geen seconde te vervelen. In de omgeving van Castricum vindt u aan de ene kant een uitgestrekt polderlandschap en aan de andere kant de duinen en het strand. Perfect voor prachtige wandel- en fietstochten. Door haar gunstige ligging nabij de snelweg en een intercity-station is Castricum de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Castricum kent een hoog voorzieningen-niveau: naast een gezellige winkelstraat heeft het ook een groot winkelcentrum. Er is altijd wel een basisschool in de buurt en Castricum heeft maar liefst 3 middelbare scholen. In de vele horecagelegenheden kunt u terecht voor een snelle hap of juist een luxueus diner.

Verblijven vlakbij de kust of in een prachtig polderlandschap, maar toch dichtbij de stad? Dan is Castricum het ideale compromis.

Op ons kantoor kunt u een vrijblijvend gesprek voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse inplannen zodat u zelf deze mooie locatie kunt ervaren.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier