Klaver MakelaardijLandelijk wonenBouwkavelAlkmaarSchermerdijk 1 C

Schermerdijk 1 C te Alkmaar

vraagprijs op aanvraag

Intro
Documenten
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
0 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
3.432 m²
Totale woonoppervlakte:
0 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen? U staat voor een unieke kans! Deze kans komt maar 1 keer voorbij, geen tweede ronde, geen herkansing, het is nu of nooit. Op één van de mooiste locaties in Alkmaar wordt deze riante royale kavel van 2.877 m² aangeboden. Voor deze unieke locatie is een omgevingsvergunning afgegeven, waarop een luxe vrijstaande villa gerealiseerd mag worden. Dat betekend dat u direct kunt gaan starten met de bouw. Mocht u het huidige vergunde ontwerp te groot vinden bestaat nog de mogelijkheid om het staartstuk (groen omlijnt op de foto’s) in overleg met de gemeente niet te bouwen. U kunt er voor kiezen om het huidige ontwerp uit te voeren, maar het is ook mogelijk om een woning naar uw eigen keuze, heel nieuw ontwerp, op deze kavel te plaatsen in overleg met de gemeente. Daar dient dan een nieuwe vergunningsprocedure voor gestart te worden.

Aan de rand van het centrum van Alkmaar, maar dan wel in de luwte. Via het lange oprijpad komt u bij de kavel. De locatie van deze kavel is oprecht uniek te noemen. Een buitengewone kavel, een one of a kind! De kavel wordt omgeven door twee andere buitengewone kavels, waardoor er een soort ‘hofje’ wordt gecreëerd. Geheel vrijstaand en landelijk wonen maar toch de voordelen van buren ervaren. Immers.. liever een goede buur dan een verre vriend! Met hen bent u ook voor 1/3 eigenaar van het mandelig toegangspad (555 m²). Dit is geen 13 in een dozijn kavel, welke u weleens tegen bent gekomen op Funda. U vindt vandaag de dag nog zelden soortgelijke grondpercelen met daarop de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren. We hebben het over het historische ‘Boomlust’. Historie, waar u nu uw eigen geschiedenis kunt gaan schrijven. Op het perceel komt het beste van twee werelden samen: landelijk wonen omringt door prachtige bezienswaardigheden en op steenworp afstand van de bruisende kaasstad Alkmaar. Vanuit uw woning heeft u uitzicht op de monumentale Ambachtsmolen, ‘het witte kippenbruggetje van Oudorp’ en omliggende landerijen. Gelegen aan de schilderachtige Schermerringvaart, kunt u met uw sloep de polder van Alkmaar bewonderen. Waar vinden we tegenwoordig nog zo’n unieke plek, waar u even de hectiek van bijvoorbeeld de Randstad
kunt ontvluchten?

Perceeloppervlakte: 2.877 m²
Mandelig toegangspad: 555 m²
Inhoud vergund ontwerp: 1.420 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Kenmerken

Overdacht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woning
Soort bouw
n.v.t.
Bouwjaar
Soort dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
0 m²
Perceeloppervlakte
3.432 m²
Inhoud
0 m³
Indeling
Aantal kamers
0 kamers (0 slaapkamers)
Aantal badkamers
0 badkamers
Aantal woonlagen
0 woonlagen
Voorzieningen
Energie
Isolatie
Verwarming
Warm water
C.V.-ketel
Kadastrale gegevens
OUDORP C 498
2.877 m² (volle eigendom)
OUDORP C 495
555 m² (mandelig)
Buitenruimte
Ligging
Tuin
Bergruimte
Schuur/Berging
Voorzieningen

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Wat is een omgevingsvergunning?

De vergunningen voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu zijn samengevoegd in de omgevingsvergunning.

Hoe dien ik een principeverzoek in?

Vaak kunt u een principeverzoek bij uw gemeente schriftelijk of digitaal indienen.

Wat is een principeverzoek?

Een principeverzoek is de ambtelijke benaming voor de eerste afspraak tussen een bouwaanvrager en de ambtenaar van een gemeente. Soms wordt deze eerste afspraak ook wel beginselaanvraag genoemd. U kunt een principeverzoek indienen om af te tasten wat de gemeente van uw ruimtelijk initiatief vindt. Het gaat over initiatieven die niet in het geldende bestemmingsplan passen. Het bestemmingsplan geeft aan waarvoor u de grond mag gebruiken en wat de bouwmogelijkheden zijn.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is vraagprijs op aanvraag


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier