Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningWesterlandDe Haukes 100

De Haukes 100 te Westerland

verkocht

Over deze woning

Kenmerken

Inhoud:
271 m³
Bouwjaar:
1933
Perceeloppervlakte:
570 m²
Totale woonoppervlakte:
72 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)

Midden in de polder staat deze 2-onder-1 kap woning op een lang uitgerekt perceel van 570 m². De woning ligt aan de monumentale Wierdijk en nabij het Amstelmeer. De perfecte locatie voor watersport. Windsurfen, suppen, kanoën, varen, zwemmen.. Oprecht een buitengewone plek, waar rust regeert en vrijheid de boventoon voert. Aan de voorzijde van de woning heeft u een fenomenaal uitzicht over de landerijen en de polder. Locatie, locatie, locatie… Wij zeggen altijd: ‘de woning kunt u veranderen, de locatie niet. Deze uitspraak gaat hier als geen ander op. De woning kan hier en daar nog wel een update gebruiken. Een RO-deskundige heeft de bestemmingsmogelijkheden van het perceel onderzocht. U kunt het document downloaden op onze website. De woning heeft in de huidige situatie twee slaapkamers en een badkamer.

Voldoende leefruimte, waarbij de rust als een warm deken over uw schouders zullen vallen. Kom uw stad of uw dichtbevolkte dorp uit en ervaar de buitengewone voordelen van landelijk wonen. U heeft hier alle ruimte. Dat doet wat met een mens. Dat geeft óók ruimte aan de binnenkant. Nieuwsgierig geworden? Kom snel kijken!

Perceeloppervlakte: 570 m²
Woonoppervlakte: ca. 71 m²
Inhoud: ca. 271 m³
Schuur: ca. 11 m²
Bouwjaar: 1933

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier