Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoningGroetPlevierweg 3

Plevierweg 3 te Groet

verkocht

Over deze woning
Video

Kenmerken

Inhoud:
453 m³
Bouwjaar:
1964
Perceeloppervlakte:
404 m²
Totale woonoppervlakte:
92 m²
Aantal kamers:
0 kamers (0 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

LET OP GEANNULEERD!!! OPEN HUIS van zaterdag 7 december van 15.00 - 16.00 uur…LET OP GEANNULEERD!!!

Bijzonder met een speels karakter
In het vriendelijke dorp Groet, aan zee, duin en polder vindt u deze ruime 2-onder-1 kap woning. De woning met garage en carport onderscheidt zich door het speelse karakter van het trappenhuis en de bijzondere ligging. De woonomgeving is gemoedelijk met basisschool, speeltuintjes, openbaar vervoer, restaurants en winkels op loopafstand. Zomers is het er bruisend gezellig en in de winter vindt u hier rust. Een heerlijke plek om te mogen wonen.
De woning staat op een ruim perceel van 404 m² waar parkeren op eigen erf geen probleem is. Binnen telt de woning nu 3 ruime slaapkamers maar met een dakopbouw kunnen hier met gemak 5 slaapkamers van gemaakt worden. Beneden vindt u een heerlijke lichte doorzon woonkamer met aangrenzend de moderne keuken. De entree geeft toegang tot de kelder en een trap naar het eerste plateau met toilet. Met nog een trap omhoog komt u op de eerste verdieping waar de slaapkamers, inbouwkasten en badkamer zich bevinden. Met een 4-tredentrap bereikt u de bergkamer. Tevens is via een vlizotrap de zeer ruim bemeten bergzolder te bereiken. In de gezellige achtertuin is het heerlijk vertoeven onder de veranda of op het terras. Door de ligging op het zuiden kunt u hier de gehele dag heerlijk genieten van de zon.
Deze woning heeft een unieke ligging van waaruit u binnen enkele minuten kunt genieten van bos, duin, polder en het strand. Maar ook bevindt Groet zich op maar 10 autominuten van Bergen en 20 minuten van de Alkmaarse binnenstad. Kortom, een bijzondere woning op een ideale plek.

Bouwjaar: 1964
Woonoppervlakte: ca. 92 m²
Inhoud: ca. 453 m³
Perceeloppervlakte: 404 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier