Ing. Matthieu Bink

IN MEMORIAM

6 juli 1970 - 5 april 2023

Wij zijn zeer aangedaan en verdrietig nu we u moeten meedelen dat onze collega Matthieu op 5 april 2023 is overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

In 2000 is hij komen werken bij ons kantoor. Na 8 jaar heeft Matthieu samen met Dick Waiboer en Dorien Bos-Klaver Klaver Agrarisch Vastgoed overgenomen. Bijna 25 jaar heeft hij zijn kennis en kunde ingezet voor ons kantoor, en onvoorwaardelijk voor onze klanten.
Matthieu was professioneel, integer, vaak op de achtergrond, altijd scherp en alert. Een stevige, stabiele factor binnen kantoor.

Als collega kon je op hem bouwen.

Wat een veerkracht heeft hij getoond sinds maart 2021 toen bekend werd dat hij ongeneeslijk ziek was. We hebben diep respect voor hoe hij en zijn gezin daarmee zijn omgegaan. Hij heeft ook ons door het ziekteproces heen gesleept en het voor ons mogelijk gemaakt om door te gaan en weer met een sterk team verder te kunnen.

We zijn Matthieu erg dankbaar voor alles wat hij voor Klaver Agrarisch Vastgoed en onze klanten heeft betekend. We zullen hem ontzettend gaan missen.

Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Marieke en zijn dochters Suze, Louise en Anne.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier