Klaver Makelaardij als uw Verkoopmakelaar

Uw woning verkopen? Doe de gratis Quickscan

Wilt u weten hoeveel mensen op zoek zijn naar uw woning? Met de gratis Quickscan van Klaver Makelaardij zet u de eerste stap richting een snelle verkoop van uw woning.

Met de bewezen 5 K’s formule

Uw woning verkopen doet u niet iedere dag. Het is daarom verstandig om bij deze belangrijke beslissing een verkoop makelaar in de arm te nemen. Klaver Makelaardij kan voor u fungeren als verkoop makelaar en bemiddelt dan voor u bij de verkoop van uw woning.  Wij hebben veel ervaring met de verkoop van woningen, waarbij wij ons hebben gespecialiseerd in landelijk wonen objecten in Noord-Holland.

Als Klaver uw woning mag verkopen…

… dan verzekert u zich van persoonlijk doelgericht maatwerk, een overtuigende presentatie en unieke marketingtools. Klaver hanteert hiervoor het 5K stappenplan. Hiermee brengen wij onze klanten aantoonbaar gemiddeld 4% meer rendement op dan andere makelaars.

Benieuwd naar ons plan voor úw woning?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ondertussen kunt u hieronder ontdekken hoeveel geïnteresseerden voor uw woning wij direct voor u kunnen benaderen!

Het Klaver 5K stappenplan

1. Kopers traceren en prikkelen

In onze unieke Klaverdatabase staan de woonwensen van iedereen die ooit bij ons heeft aangegeven wat hij zoekt, maar nog niet is verhuisd. Aansluitend op hun persoonlijke ideaalplaatje kunnen wij deze honderden mensen rechtstreeks uw woning aanbieden. Gerichtere verkoop bestaat niet! Natuurlijk brengen wij uw woning ook onder de aandacht via alle bekende wegen als funda.nl, Buitenstate.nl en Toplocaties.nl. En door jarenlange zoekmachine-optimalisatie is ook onze eigen website zeer bekend bij de juiste doelgroep. Ook op onze social mediakanalen zullen we uw woning onder de aandacht brengen. Hier behoren wij, in onze branche, zelfs tot de top 5 van Nederland!

2. Kijkers boeien

Overtuigende presentatie is een handelsmerk van Klaver Makelaardij. Indrukwekkende foto’s, originele promotiefilmpjes en fraaie luchtopnamen op Video&Zo; voor de complete beeldvorming. Uniek, evenals de handige Klaver Makelaardij app voor huizenzoekers. Via versgeperst.nl krijgt u real-time inzicht in de activiteiten van uw woning in social media en op internet. En wat dacht u van ons magazine Buitengewoon Klaver? Via deze glossy komt uw woning terecht op circa 500 leestafels en bij circa 3000 abonnees.

3. Kansen maximaliseren

U wilt de beste verkoopstrategie. Hiervoor zijn twee dingen nodig: gedegen analyse en brede campagnemogelijkheden. Na het intakegesprek krijgt u van ons een eerste adviesplan. Daarna bepalen we samen met u de meest kansrijke verkoopstrategie. De mogelijkheden zijn eindeloos; wij lichten ze graag toe. Tot slot ontvangt een heldere offerte. Akkoord? Dan gaan we vol in de aanval!

4. Kennis en ervaring

Vijftien vakmensen, stuk voor stuk hoog en specifiek opgeleid, staan voor u klaar. Onder hen zijn gecertificeerd NVM-makelaars voor woningen en/of bedrijfsonroerend goed, Register Makelaar-Taxateurs (RMT) en Kandidaat Register Makelaar-Taxateurs (K-RMT). Als sterk, ingespeeld team bieden wij een schat aan ervaring en alle benodigde kennis die deze specifieke markt vraagt.

5. Krachtig onderhandelen

Van begin tot eind staan wij u bij met pure specialisten. Klaver Makelaardij concentreert zich namelijk al jarenlang op ‘slechts’ twee specialismen: onze lokale woningmarkt en het landelijke ‘Buitenstate’ aanbod. Dáár ligt ons hart, dáár ligt onze focus. Hierdoor kunnen wij krachtig handelen in elke situatie, zodat wij de beste deal voor u bereiken. Voor het contractuele deel staan onze juridisch medewerkers uw graag bij.

De Klaver kennisbank. Voor al uw vragen bij het verkopen van uw huis

Uw huis verkopen doet u niet iedere dag. In deze tijd komen er veel vragen op u af.  Voor veel vragen die Klaver Makelaardij regelmatig te horen krijgt hebben we een kennisbank opgesteld. Wellicht dat ook uw vraag er tussen staat!

Als verkoopmakelaar helpen wij u graag

Klaver Makelaardij heeft zich – in het bijzonder – gespecialiseerd in landelijk wonen in Noord-Holland. Het zogenoemde buitengebied. Bent u voornemens om uw woning te verkopen en geïnteresseerd in Klaver Makelaardij als uw verkoop makelaar? Neem dan contact met ons op via e-mailadres info@klavermakelaardij.nl of bel: 0226-414008. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden!

Neem contact op

Klaver Makelaardij

Telefoon
0226 414 008

WhatsApp (alleen berichten)
06 146 319 31

E-mail
info@klavermakelaardij.nl

Postadres
Postbus 62
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Bezoekadres
Trambaan 12
Nieuwe Niedorp

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Neem de virtuele tour door ons kantoor! Neem de virtuele tour door ons kantoor!