Klaver Makelaardij als uw aankoopmakelaar

Deskundig aankopen

Ook voor de aankoop van (landelijk gelegen) woningen in Noord-Holland is Klaver Makelaardij uw specialist. Met onze aankoopbegeleiding verzekert u zich van de beste aankoopprijs en -condities. U voorkomt bovendien onaangename verrassingen achteraf. Juridische haken en ogen, recherche bij gemeente, waardebepaling met inachtneming van (gewijzigde) grondbestemming; het is allemaal ons dagelijkse werk.

Benieuwd hoe we u kunnen begeleiden tijdens uw aankoop? Neem dan nu contact met ons op!

Met Klaver als aankoopmakelaar staat u er niet alleen voor

In geheel Noord-Holland is Klaver Makelaardij bekend met het woningaanbod. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in landelijk wonen aanbod. Dankzij ons unieke Klaver Profiel  en de vele relaties die wij tijdens onze jarenlange ervaring op de huizenmarkt hebben leren kennen, zijn wij altijd erg snel op de hoogte van het (landelijk wonen) aanbod van nieuwe te koop staande woonboerderijen, stolpboerderijen en huizen in Noord-Holland.

Waarom Klaver Makelaardij als uw aankoopmakelaar?

  1. Veel kennis van zaken
  2. De beste aankoopprijs en condities
  3. Wij maken een courtageafspraak op maat, gericht op onze toegevoegde waarde!
  4. Bewezen resultaat bij aankoop van landelijk wonen objecten.

Buitenstate

Voor landelijk gelegen woningen en panden op kavels groter dan 1.000m2, biedt Klaver Makelaardij het speciale platform Buitenstate.
Heeft u interesse in een buitenwoning, dan voert Klaver Makelaardij de Buitenstate-check voor u uit. Dit is een totaalanalyse van het pand. Op basis hiervan kunnen wij de strategie bepalen voor een zo scherp mogelijke aankoop.

Een huis kopen samen met een aankoopmakelaar

Op zoek gaan naar een nieuwe woning is ‘spannend’; een huis kopen doet u niet zomaar. En wanneer u uw droomhuis heeft gevonden is het prettig als uw aankoopmakelaar kritisch en realistisch blijft. Klaver Makelaardij helpt als onafhankelijke aankoopmakelaar. Tijdens onze aankoopbegeleiding en bemiddeling kun u rekenen op zekerheid. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan.

De Klaver kennisbank. Voor al uw vragen bij het kopen van een huis?

Een huis kopen doet u niet iedere dag. In deze periode komen er veel vragen op uw af. Voor veel vragen die Klaver Makelaardij regelmatig te horen krijgt hebben we een kennisbank opgesteld. Wellicht dat ook uw vraag er tussen staat!

Interesse?

Geïnteresseerd in Klaver Makelaardij als uw aankoopmakelaar? Neem dan contact met ons op via e-mailadres info@klavermakelaardij.nl. Bellen kan ook op telefoonnummer: 0226-414008. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden in persoonlijk en vrijblijvend gesprek!

Neem contact op

Klaver Makelaardij

Telefoon
0226 414 008

WhatsApp (alleen berichten)
06 146 319 31

E-mail
info@klavermakelaardij.nl

Postadres
Postbus 62
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Bezoekadres
Trambaan 12
Nieuwe Niedorp

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Neem de virtuele tour door ons kantoor! Neem de virtuele tour door ons kantoor!