Vragen?
WhatsAppE-mail

Aanvullende makelaarsdiensten van Klaver Makelaardij

Klaver biedt naast een groot landelijk woningaanbod aanvullende makelaarsdiensten.

Aankoopmakelaar in landelijk wonen

Wat is een reëel bod voor een woning die uniek is in zijn soort? Waar moet ik extra goed op letten bij de aankoop van een stolp? Met Klaver Makelaardij als aankoopmakelaar beschikt u in één keer over alle specifieke kennis en ervaring. Meer informatie over Klaver Makelaardij als uw aankoopmakelaar?

Verkoopmakelaar in landelijk wonen 

Succesvolle verkoop van specifieke objecten. Dat vraagt om specifieke kennis. Met onze zoekersdatabase, marketingtechnieken en schat aan ervaring leiden wij u hoogstpersoonlijk naar die ene, ideale koper. Meer informatie over Klaver Makelaardij als uw verkoopmakelaar?

Aankoopmakelaar in Niedorp en omstreken

Gevestigd in de voormalige uitvalsbasis van de plaatselijke politie, bevindt Klaver Makelaardij zich in het epicentrum van Niedorp en omliggende plaatsen. Voordat woningen hier op Funda verschijnen, hebben wij onze zoekende klanten al getipt. 
Klaver Makelaardij heeft een zevende zintuig. Ons hele team komt uit Schagen, ’t Veld, Winkel en Opmeer. Wij zijn hier opgegroeid, net als onze families en vrienden. Wij kennen de historie per wijk, horen op verjaardagen, op het schoolplein en bij de voetbalclub wat er nu speelt én we hebben in vrijwel elke straat al woningen verkocht. Hoeveel kennis kunt u zich wensen van een aankoopmakelaar? Klaver Makelaardij als uw aankoopmakelaar voor de regio Niedorp?

Verkoopmakelaar in Niedorp en omstreken

Ons voltallige team is woonachtig in dit mooie stukje Westfriesland. We zijn er maar wat groos mee! Hier woningen verkopen voelt dan ook als een echte thuiswedstrijd: daar heb je zin in, je wéét dat het gaat lukken. Klaver Makelaardij als uw verkoopmakelaar voor Niedorp en omstreken?

Gratis Quickscan

Benieuwd hoeveel mensen op zoek zijn naar uw woning? Ontvangt binnen 10 minuten een mail waarin staat hoeveel potentiële kopers wij voor uw woning hebben. Ook ontvangt u de marktverkenner van funda. Deze quickscan om uw huis te verkopen is gratis! Meer informatie over de gratis quickscan?

Taxaties

Hoeveel geld is mijn huidige woning waard? Wat is een redelijke prijs voor dat nieuwe huis? En stel dat ik een aanbouw laat plaatsen, hoeveel is het dán waard? Op al dit soort vragen bieden onze Register Makelaar-Taxateurs u een helder, objectief en onderbouwd antwoord, uitgewerkt in een uitgebreid taxatierapport volgens de actuele NVM-richtlijnen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u verder. Taxatie van uw woning met een uitgebreid taxatierapport volgens actuele NVM-richtlijnen?

Stille verkoop? Gerichte verkoop! 

Klaver Makelaardij en stil… Dat klopt niet. Stille verkoop noemen wij dan ook gerichte verkoop. Het is een bewuste strategie. Geen massapubliciteit maar een specifieke kopersbenadering achter de schermen. Actief! En met buitengewoon resultaat. Meer informatie over stille en gerichte verkoop? 

Uw Buitenstate makelaar voor Noord-Holland

Buitenstate is hét landelijke podium voor vrijstaande woningen met meer dan 1000 m² in het buitengebied, oftewel Buitenstaten. Meer informatie over Buitenstate?

Hypotheek advies

Voor een onafhankelijk hypotheek advies adviseren wij Living Finance. Zij zoeken voor u naar een voordelige en flexibele hypotheek bij één van de meer dan 25 banken of verzekeraars. Interesse? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekgesprek!

Overzicht van de makelaarsdiensten van Klaver Makelaardij:

 1. Aankoopmakelaar in landelijk wonen
 2. Verkoopmakelaar in landelijk wonen 
 3. Aankoopmakelaar in Niedorp en omstreken
 4. Verkoopmakelaar in Niedorp en omstreken
 5. Gratis Quickscan
 6. Taxaties
 7. Stille verkoop? Gerichte verkoop!
 8. Uw Buitenstate makelaar voor Noord-Holland
 9. Hypotheek advies

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed