Nieuwbouwproject

De Koopvaerder

Heerlijk wonen in nieuwbouwproject De Koopvaerder

Binnenkort start de realisatie van dit prachtige project aan de Oude Rijksweg 106 in het dorp ‘t Zand, gelegen in de kop van Noord-Holland.

Over De Koopvaerder

Binnenkort verrijst aan de Oude Rijksweg 106 in het mooie dorp ‘t Zand, gelegen in de kop van Noord-Holland, een nieuw project genaamd De Koopvaerder. Dit project omvat 18 hoogwaardige appartementen, waarvan 6 speciaal ontworpen zijn voor starters op de woningmarkt.

De Koopvaerder bevindt zich op een uitstekende locatie met diverse voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand vindt u een buurtsupermarkt, basisschool en meerdere sportverenigingen. Bovendien liggen de kust en de duinen slechts op 6 kilometer afstand, ideaal voor ontspanning en recreatie.

Op onze website kunt u binnenkort uitgebreide informatie vinden over de beschikbare appartementen en hun specifieke kenmerken.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en geen enkele update missen? Meld u dan direct aan via onderstaande link en ontvang als eerste het laatste nieuws en exclusieve updates over De Koopvaerder.

Aanmelden
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier