Vragen?
WhatsAppE-mail

Sportlaan 11 a
te Tuitjenhorn

verkocht onder voorbehoud


Op een mooie stek, aan de lintbebouwing, staat deze compleet gerenoveerde woning. In 2014 is er een luxe bijgebouw gebouwd van maar liefst 108 m².

Wat direct opvalt is de statige gemetselde afscheiding met sierhekwerk. Dat is nog eens binnenkomen!
In 2009 zijn enkel de buitenmuren blijven staan, alhoewel deze wel opnieuw zijn gevoegd. Verder is de woning helemaal gestript en vernieuwd. Onder andere het volgende is vervangen: gehele dak met dakkapellen, kozijnen, elektra en er is vloerverwarming gekomen op de begane grond. Vier jaar terug is het achterste stuk aangebouwd, waardoor de bijkeuken is vergroot en er een extra kamer is gecreëerd. U kunt uw eigen invulling aan deze ruimte geven, denk aan een thuiswerkplek, studeerkamer óf als slaapkamer.
De badkamer is ernaast gelegen, dus gelijkvloers wonen behoort ook tot de mogelijkheden. De eerste verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers en een toilet.

Achterop het perceel staan nog twee pronkstukken, allereerst een luxe garage met twee elektrische deuren. Dit bijgebouw is volledig geïsoleerd en met verdieping, dus ook mantelzorg of een bedrijf aan huis zou hier uitstekend kunnen. Hieraan vast een prachtige veranda welke er nog maar twee jaar staat, compleet af te sluiten met glazen schuifwand. Met de eerste zonnestralen in het voorjaar al snel een heerlijke plek om te zitten.
In 2020 zijn er 41 (!) zonnepanelen geplaatst. Vorig jaar is er circa 8700 kWh opgewekt, de elektra rekening is hierdoor nihil.

Het is een fijne stek in een leuke buurt, met aan de voorzijde uitzicht op gemeentegroen en hierachter de voetbalvelden van Hollandia T. Hierdoor is er ook voldoende parkeerruimte voor de deur.
In het dorp zijn alle voorzieningen te vinden, er is onder andere een supermarkt, bakkerij, keurslagerij, drogist en diverse eetgelegenheden. Op loop/fietsafstand staat de basisschool. Daarnaast is er het bekende dierenpark ‘Blanckendaell’, een unicum en aanwinst voor het dorp. Ook heeft u een vlotte ontsluiting naar het bos en de kust en ligt het centraal ten opzichte van Schagen en Alkmaar.
Kortom, “heel prettig wonen” aldus de verkopers, “alles is in en om het huis aanwezig”! Wij zien u graag voor een bezichtiging!

Bouwjaar 1970, 2009 compleet gerenoveerd, 2018 aangebouwd
Woonoppervlakte: 127 m²
Inhoud: 462 m³
Energielabel: A++

Bouwjaar bijgebouw: 2014
Oppervlakte bijgebouw: 108 m²
Bouwjaar veranda: 2020
Oppervlakte veranda en berging: 43 m²
Perceeloppervlakte: 540 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Tuitjenhorn - Foto 1Tuitjenhorn - Foto 2Tuitjenhorn - Foto 3Tuitjenhorn - Foto 4Tuitjenhorn - Foto 5Tuitjenhorn - Foto 6Tuitjenhorn - Foto 7Tuitjenhorn - Foto 8Tuitjenhorn - Foto 9Tuitjenhorn - Foto 10Tuitjenhorn - Foto 11Tuitjenhorn - Foto 12Tuitjenhorn - Foto 13Tuitjenhorn - Foto 14Tuitjenhorn - Foto 15Tuitjenhorn - Foto 16Tuitjenhorn - Foto 17Tuitjenhorn - Foto 18Tuitjenhorn - Foto 19Tuitjenhorn - Foto 20Tuitjenhorn - Foto 21Tuitjenhorn - Foto 22Tuitjenhorn - Foto 23Tuitjenhorn - Foto 24Tuitjenhorn - Foto 25Tuitjenhorn - Foto 26Tuitjenhorn - Foto 27Tuitjenhorn - Foto 28Tuitjenhorn - Foto 29Tuitjenhorn - Foto 30Tuitjenhorn - Foto 31Tuitjenhorn - Foto 32Tuitjenhorn - Foto 33Tuitjenhorn - Foto 34Tuitjenhorn - Foto 35Tuitjenhorn - Foto 36Tuitjenhorn - Foto 37Tuitjenhorn - Foto 38Tuitjenhorn - Foto 39Tuitjenhorn - Foto 40Tuitjenhorn - Foto 41Tuitjenhorn - Foto 42Tuitjenhorn - Foto 43

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed