Vragen?
WhatsAppE-mail

Noord 41
te Schagen


Een charmante ‘dame’ die al heel wat heeft beleefd. Ze staat nog altijd fier overeind en trekt de aandacht door haar prachtige uitstraling! Gebouwd in 1925, in het centrum van Schagen, aan het bekende ‘Noord’. Een sfeervolle straat met eveneens prachtige gebouwen. De originele blauwdruktekening hebben we kunnen traceren, in de basis is er weinig aan de indeling veranderd. Vele prachtige details zijn gelukkig dan ook bewaard gebleven, waaronder de glas-in-lood ramen. Op de begane grond de kenmerkende ‘jaren ‘20’ indeling met de woonkamer met erker aan de voorzijde, centraal de voormalige ensuite-deuren (de boekenkasten zijn er nog) en aan de tuinzijde de eetkamer met openslaande deuren. Op de originele tekening staat een ‘waranda’ aan de achtergevel, in de jaren ‘90 is dit omgebouwd tot een ruime serre. Door de serre kan je al vroeg in het jaar van het zonnetje genieten, mede doordat de tuin is gelegen op het zuidwesten. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een inloopkast en de badkamer gesitueerd. Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.
Door de aangebouwde garage én een schuur in de tuin is er voldoende bergruimte. Eventueel zou de garage ook heel goed kunnen worden omgebouwd tot een slaapkamer, waardoor slapen op de begane grond ook tot de mogelijkheden behoort. De woning ligt iets van de weg af, dit waarborgt veel privacy. Maar toch ben je binnen enkele stappen bij de winkels en de horeca. Al met al, een charmante woning in het charmante Schagen….!

Bouwjaar: 1925
Woonoppervlakte: ca. 109 m²
Garage en berging: ca. 27 m²
Inhoud: ca. 486 m³
Schuur in de tuin: ca. 13 m²
Perceeloppervlakte: 525 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Schagen - Foto 1Schagen - Foto 2Schagen - Foto 3Schagen - Foto 4Schagen - Foto 5Schagen - Foto 6Schagen - Foto 7Schagen - Foto 8Schagen - Foto 9Schagen - Foto 10Schagen - Foto 11Schagen - Foto 12Schagen - Foto 13Schagen - Foto 14Schagen - Foto 15Schagen - Foto 16Schagen - Foto 17Schagen - Foto 18Schagen - Foto 19Schagen - Foto 20Schagen - Foto 21Schagen - Foto 22Schagen - Foto 23Schagen - Foto 24Schagen - Foto 25Schagen - Foto 26Schagen - Foto 27Schagen - Foto 28

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed