Vragen?
WhatsAppE-mail

Dorpsstraat 146
te Obdam

verkocht onder voorbehoud


Aan de Dorpsstraat, in het hart van Obdam staat deze karakteristieke vrijstaande woning met inpandige garage. Bent u creatief en handig? Dan heeft deze woning genoeg potentie om, om te toveren tot een pareltje. Van oorsprong betreft dit twee aparte woningen, later is dit verbouwd naar één riante woning met een legio aan ruimte. Het betreft maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Waarvan een slaapkamer en een badkamer zich op de begane grond bevinden. Ideaal voor een liefhebber die deze voorzieningen gelijkvloers wenst.
Via de centrale hal kunt u alle ruimtes op de begane vloer bereiken. Aan de voorzijde van de woning treft u door de vele raampartijen een lichte woonkamer voorzien van de originele open haard, met aansluitend een (slaap)kamer te bereiken via glas-in-lood deuren. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime leef-keuken met aansluitend een bijkeuken. Via deze bijkeuken betreedt u de heerlijke achtertuin. Naast de slaapkamers en tweede badkamer op de verdieping, ligt er ook en heerlijke loggia aan de voorzijde van de woning. Dit is de perfecte plek om in het namiddag zonnetje een goed glas wijn te drinken! Voor het geval u twijfelt aan de hoeveelheid ruimte, at last but not least.. Er is nog een grote vliering te bereiken via een vlizotrap.
Obdam heeft veel te bieden; sportclubs, dorpskroeg, scholen, en een kerk. Op loopafstand kunt u verse broodjes bij bakker Koning kopen, verse vis bij de Volendammer vishandel of een goed stuk vlees bij de Ambachtelijke slager.
Mocht u een stad op willen zoeken, dan zijn Alkmaar en Hoorn goed te bereiken per auto of trein. Jaja, Obdam heeft haar eigen station! 
Zin om te handen uit de mouwen te steken en hier aan de slag te gaan? Maak dan snel uw interesse kenbaar!

Bouwjaar: 1932
Totale woonoppervlakte: ca. 196 m²
Inhoud: ca. 775 m³
Inpandig bereikbare garage: ca. 20 m²
Perceeloppervlakte: 393 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Obdam - Foto 1Obdam - Foto 2Obdam - Foto 3Obdam - Foto 4Obdam - Foto 5Obdam - Foto 6Obdam - Foto 7Obdam - Foto 8Obdam - Foto 9Obdam - Foto 10Obdam - Foto 11Obdam - Foto 12Obdam - Foto 13Obdam - Foto 14Obdam - Foto 15Obdam - Foto 16Obdam - Foto 17Obdam - Foto 18Obdam - Foto 19Obdam - Foto 20Obdam - Foto 21Obdam - Foto 22Obdam - Foto 23Obdam - Foto 24Obdam - Foto 25Obdam - Foto 26Obdam - Foto 27Obdam - Foto 28Obdam - Foto 29Obdam - Foto 30Obdam - Foto 31Obdam - Foto 32Obdam - Foto 33

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed