Vragen?
WhatsAppE-mail

Reine Victoriaweg 3
te Winkel

verkocht onder voorbehoud


Fijne tussenwoning in het nieuwste deel van de ‘boomgaardwijk’. Een royaal opgezette kindvriendelijke woonwijk met veel groen en speeltuinen. Reine Victoria is in feite een frisse pruimsoort, vaak een lust voor het oog. Evenals het exterieur van deze woning. Een fris en bovendien fraai ontwerp. Daarnaast zijn deze woningen, gebouwd in 2013, bouwkundig in
topconditie en is de woning optimaal geïsoleerd. Dit resulteert bijvoorbeeld in energielabel A. Door de rechtgetrokken gevels, aan ruimte in de woning geen gebrek. Vandaar ook twee verdiepingen.

Op de begane grond vindt u de woonkamer, keuken, trapkast en hal met toilet. Daarbij loopt u vanuit de woonkamer door de achterdeur naar de diepe tuin. De tuin heeft een mooie balans tussen groen en straatwerk. Er is tijdens de bouw al 1 heipaal geslagen, waardoor er al wat voorbereidingen zijn gedaan voor een eventuele aanbouw in de toekomst. In de tuin staat ook een separate berging en door de poort kan er doorgelopen worden naar het achtergelegen speeltuintje.

Op de eerste verdiepingen zijn drie slaapkamers en een ruime badkamer met toilet, wastafel en douche aanwezig. De tweede verdieping is met een vaste trap te bereiken en bijvoorbeeld perfect te gebruiken als vierde slaapkamer of andere doeleinden. In de directe omgeving zijn diverse woonvoorzieningen te vinden. Denk hierbij aan het winkelcentrum en een basisschool.

Bouwjaar: 2013
Woonoppervlakte: 104 m²
Inhoud: 378 m³
Berging: 6 m²
Perceeloppervlakte: 118 m²
Energielabel: A

Vergelijkbare tussenwoningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Winkel - Foto 1Winkel - Foto 2Winkel - Foto 3Winkel - Foto 4Winkel - Foto 5Winkel - Foto 6Winkel - Foto 7Winkel - Foto 8Winkel - Foto 9Winkel - Foto 10Winkel - Foto 11Winkel - Foto 12Winkel - Foto 13Winkel - Foto 14Winkel - Foto 15Winkel - Foto 16Winkel - Foto 17Winkel - Foto 18Winkel - Foto 19Winkel - Foto 20Winkel - Foto 21Winkel - Foto 22Winkel - Foto 23Winkel - Foto 24Winkel - Foto 25Winkel - Foto 26Winkel - Foto 27Winkel - Foto 28Winkel - Foto 29Winkel - Foto 30Winkel - Foto 31Winkel - Foto 32Winkel - Foto 33

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed