Leeuwerikstraat 8
te Spanbroek

verkocht


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Sfeer, licht & ruimte zijn volop aanwezig in deze fraaie tussenwoning met drie ruime slaapkamers. Doordat de woning zeer goed is onderhouden, kunt u de woning zo betrekken. Door de gunstige ligging van de tuin op het zuidoosten kunt u de gehele dag een zonnig plekje vinden. “Het terras is in de zomer, door de openslaande deuren, een verlengstuk van mijn huis”, aldus de bewoonster. Een elektrische zonwering is aanwezig aan de achterzijde om bij veel zonlicht, ook koelte in huis te bewaren. Aan de achterzijde staat een stenen berging met daarbij een ‘achterom’ via een steeg. Naast de lichte woonkamer is er een open keuken aan de achterzijde, voorzien van een loopdeur. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur, waaronder een Bauknecht koffiemachine en combi-oven. De keuken is praktisch ingedeeld en biedt u veel werkruimte. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, natte ruimte en een luxe badkamer gesitueerd. De badkamer heeft onder andere een luxe hoek bubbelbad voor de nodige ontspanning. Op de tweede verdieping is een separate ruimte voor de combiketel (2019) keurig weggewerkt. Tevens is er een 3e slaapkamer, welke nu in gebruik is als kleedruimte. Hier is een vaste kast met hang- en legmogelijkheden zeer stijlvol weggewerkt in de ruimte. Dit plaatje is gelegen nabij het dorpscentrum met al zijn voorzieningen. In deze woning komt u ‘thuis’ en vindt u ‘rust en ontspanning’ op de diverse plekjes die de woning rijk is! Wij laten u dit graag ervaren, zowel online als tijdens een ‘live’ bezichtiging!

Bouwjaar: 1970
Woonoppervlakte: ca. 108 m²
Inhoud: ca. 352 m³
Schuur: ca. 12 m²
Perceeloppervlakte: 150 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Tip: ontdek de 3D Tour op onze website!


3D Tour

Spanbroek - Foto 1Spanbroek - Foto 2Spanbroek - Foto 3Spanbroek - Foto 4Spanbroek - Foto 5Spanbroek - Foto 6Spanbroek - Foto 7Spanbroek - Foto 8Spanbroek - Foto 9Spanbroek - Foto 10Spanbroek - Foto 11Spanbroek - Foto 12Spanbroek - Foto 13Spanbroek - Foto 14Spanbroek - Foto 15Spanbroek - Foto 16Spanbroek - Foto 17Spanbroek - Foto 18Spanbroek - Foto 19Spanbroek - Foto 20Spanbroek - Foto 21Spanbroek - Foto 22Spanbroek - Foto 23Spanbroek - Foto 24Spanbroek - Foto 25Spanbroek - Foto 26Spanbroek - Foto 27Spanbroek - Foto 28Spanbroek - Foto 29Spanbroek - Foto 30

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed