Vragen?
WhatsAppE-mail

De verkoop van Spreeuwenhof is gestart

Midden tussen trotse steden als Alkmaar, Schagen en Hoorn, ligt het mooie dorp Winkel. Schitterende stolpboerderijen en knusse huizen staan hier zij aan zij. Als een oase van rust nestelt Winkel zich tussen kleurrijke bollenvelden en uitgestrekte weilanden. Wat een prachtplek om te wonen! Een geluk dus, dat juist daar nu 20 heerlijke woonhuizen worden gebouwd. Onder de naam Spreeuwenhof is er keuze uit 12 ruime twee-onder-één-kapwoningen, 6 aantrekkelijke landhuizen en 2 kavels om zelf uw vrijstaande droomhuis te bouwen. Kijkt u even mee?

Overal dichtbij

Met zulke ruim opgezette huizen, het vele groen en de oer-Hollandse waterpartijen is het heerlijk thuiskomen in Spreeuwenhof. Hier vindt u de degelijke luxe van de jaren dertig, het duurzame comfort van vandaag en de dorpse charme van weleer. Een buurt waar je elkaar nog ontmoet, maar ook geniet van totale privacy. Spreeuwenhof ligt supercentraal in de kop van Noord-Holland midden tussen Alkmaar, Schagen en Hoorn. Het mooie dorp hoort bij de gemeente Hollands Kroon en vormt samen met Nieuwe Niedorp een dubbelkern met in totaal ruim 6.500 inwoners. Het dorp is uitstekend bereikbaar, met alle belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand. Ideaal toch?

Inschrijvingen Spreeuwenhof geopend
Meer informatie en inschrijven op één van de woningen in Speeuwenhof kan via de projectwebsite. Inschrijven kan t/m 14 mei 2021.

Spreeuwenhof in vogelvlucht

Vogelvlucht plan Spreeuwenhof Winkel 20 eenheden

Verhuisplannen of nieuwsgierig geraakt?
Inschrijven voor Spreeuwenhof kan via de projectwebsite. Heeft u een vraag over Spreeuwenhof en kunt u deze informatie niet vinden op de website? We helpen u graag telefonisch via 0226 - 414 008.

Alles binnen handbereik

Vanuit Spreeuwenhof hebt u alle belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand. Een brede school, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zijn vlakbij. Net als het zorgcentrum, waar u de huisarts, tandarts en dierenarts vindt. Bedrijvigheid is er ook genoeg in Winkel, onder andere op het bedrijventerrein Winkelerzand. En, hoe kan het ook anders, winkels zijn er te kust en te keur in dit dorp. In winkelcentrum Winkelhart treft u grote namen als Jumbo, Action en Etos. Daarnaast zorgen lokale ondernemers ervoor dat u terecht kunt bij uw eigen bakker, slager, groenteman, viswinkel, bloemist, postagentschap en nog veel meer.

Veel te zien

Hebt u zin in een uitstapje? Goed idee! Verken fietsend of lopend een 126 kilometer lang provinciaal monument: de West-Friese Omringdijk, met zijn schitterende vergezichten. Op verschillende plaatsen slingert hij langs eeuwenoude wielen, diepe poelen die ontstaan zijn bij dijkdoorbraken. Of zoek het dichter bij huis, in de Lucaskerk of het voormalige raadhuis.

Scholing en ontspanning

Het verenigingsleven is in Winkel kerngezond, er is van alles te doen. Een greep uit het aanbod:

 • Voetbal
 • Volleybal
 • Tennis
 • Zwemmen
 • Golf
 • Schaatsen op de natuurijsbaanDaarnaast wordt er veel georganiseerd voor groot en klein. Geniet van mooie concerten in de Lucaskerk, paaseieren zoeken, luilak, kinderkermis, bedrijfsvoetbal, de jaarmarkt… En eind augustus van kunst, cultuur, muziek en tuininspiratie tijdens het gezellige Nazomeren in Niedorp, op wel 100 locaties in 9 dorpen.

Milieuvriendelijk comfort

Ook wat energie betreft zit u goed. Alle huizen die USP in Spreeuwenhof bouwt, hebben hun eigen warmtepomp plus een krachtig stel zonnepanelen. Dankzij vloerverwarming en goede ventilatiemogelijkheden geniet u bovendien van een comfortabel en gezond thuisklimaat. Zelfs in de berging wordt het niet snel te koud of te warm dankzij het isolerende groendak, een milieuvriendelijke oplossing die nog veel meer goeds doet. Een groendak is bijvoorbeeld ook een natuurlijke waterbuffer, het is geluiddempend én het neemt fijnstof op.

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed