Vragen?
WhatsAppE-mail

Buitengewoon wonen in Waarland

Altijd al gedroomd van een bouwkavel met uw droomwoning? Op de kavels zijn er door Livingstone verschillende woningen ontworpen, welke u kunt aanpassen naar uw smaak en wensen. Heeft u andere wensen? ontwerp samen met de architect van Livingstone zelf uw woning geheel op maat conform uw wensen, laat u verrassen en plan een afspraak. Zelfs tot in de kleinste details beslist u over de sfeer en het wooncomfort van uw woning. Zo weet u zeker dat u straks écht in het huis van uw dromen woont. Dit is uw kans!

In een ruim en groen opgezet openbaar gebied in Waarland bieden wij in samenwerking met Bouwend Waarland en Livingstone negen royale woonkavels in combinatie met een villa aan. Hier verhuist u naar het huis van uw dromen!

Overal dichtbij

Vanuit het landelijke ‘Adamsland’ bent u snel in steden als Alkmaar, Amsterdam, Schagen en Den Helder. Dat betekent: thuis heerlijk genieten van alle rust en toch de bruisende gezelligheid binnen handbereik. Lekker shoppen, uitgaan, naar een expositie of theatervoorstelling: het kan allemaal. In Waarland en omgeving vindt u diverse fraaie golfcourts, maneges en sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit uw droomwoning zo op het strand van de badplaatsen Groote Keeten, Callantsoog en Sint Maartenszee.

Meer informatie?
Meer informatie over Adamsland?

Negen royale bouwkavels in combinatie met villa te koop

Middenin de groene omgeving van Waarland vindt u negen schitterende bouwkavels van ca. 575 tot 800 m2. Hier heeft u alle rust en ruimte. Tegelijkertijd bevindt u zich vlakbij grote steden als Alkmaar en Amsterdam. Op deze unieke locatie ‘Adamsland’ kiest u de woning die helemaal bij u past. De royale kavels zijn geen vrije bouwkavels, maar kavels in combinatie met één van de verschillende woning ontwerpen of een vrij ontwerp ontworpen door Livingstone.

Luchtfoto Definitief

Buitengewone villa’s naar wens

Niet alleen de ruime kavels staan garant voor kwaliteit van wonen. Ook keuzevrijheid bepaalt voor een groot deel uw woongenot. Het bestemmingsplan van ‘Adamsland’ staat de ontwikkeling van diverse soorten woningen toe. Hier hebt u dus de mogelijkheid om echt het huis van uw dromen te realiseren. Het huis dat tot in de kleinste details aan al uw wensen voldoet.

Om u te inspireren, vindt u hieronder diverse ontwerpen van villa’s. U kunt deze villa’s als uitgangspunt gebruiken om uw wensen met de architect te bespreken. U bent natuurlijk ook helemaal vrij om zelf foto’s of voorbeelden van woningen en materialen mee te nemen. Samen gaan we aan de slag om uw ideale woning op papier te zetten.

Inspiratie woningtypes ic.m. bouwkavel

Verhuisplannen of nieuwsgierig geraakt?
Geinteresseerd in één van de kavels? Laat uw gegevens achter door op ‘Contact opnemen’ te klikken of bel ons direct op 0226 - 414 008.

Veel voorzieningen

Waarland, een dorp in de gemeente Schagen, is met zo’n 2600 inwoners een heel fijn dorp om in te wonen en te leven. Voor het alledaagse gemak kan je terecht bij de supermarkt en de warme bakker. Verder zijn er een dameskledingzaak en een bloemenboetiek / postagentschap. In Waarland is ook een huisartsenpraktijk met een apotheek. Voor kinderopvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang kunnen kinderen terecht bij Kindcentrum Sint Jan, waar ook de bibliotheek in gevestigd is. Meerdere middelbare scholen liggen op fietsafstand in de omliggende dorpen Noord-Scharwoude, Heerhugowaard en Schagen.

Vele activiteiten en verenigingen

Wat Waarland uniek maakt, is de saamhorigheid en het rijke verenigingsleven.  Waarlanders zorgen er heel actief voor dat hun verenigingen kunnen voortbestaan. Zo wordt met de opbrengst van het jaarlijkse, zeer gezellige popfestival Badpop het voortbestaan van het openbare zwembad ondersteund. In Dorpshuis Waarland treffen inwoners elkaar graag. Aan het dorpshuis wordt nu een volwaardige sporthal gebouwd. De recent gehouden dorpsveiling zorgde voor een groot geldbedrag voor dit unieke bouwproject. Een andere bruisende plek in het dorp is de gezamenlijke sportaccommodatie van Con Zelo, de handbal- en voetbalvereniging.

Van en naar Waarland

Waarland is met de auto en openbaar vervoer erg goed ontsloten. Via de N242 ben je snel bij zowel de A7 (Middenmeer, Leeuwarden) als de A9 (Alkmaar, Haarlem). Via de N241 en N245 is Schagen goed bereikbaar. Met 15 autominuten sta je op de stations van Schagen of Heerhugowaard, waarvan je verder kan reizen met de trein. De interliner-busverbinding Alkmaar-Leeuwarden stopt bij Waarland en er is ook een buurtbus tussen Waarland en Schagen.

Omringd door water en natuur

Waarland is omringd door water. Ooit bestond het uit verschillende eilandjes en meren die drooggelegd zijn. In straatnamen vind je nog de verwijzing naar die meren terug: Slootgaardweg, Bleekmeerweg en Speketersweg. De Poldermolen Waarland, van voor 1571, herinnert aan de inpoldering. In het buitengebied van Waarland, ter hoogte van Zijdewind, staat de Slootgaardmolen. Deze molen werd rond 1590 gebouwd om het meertje Slootgaard droog te malen en daarna de Slootgaardpolder droog te houden. Op warme zonnige dagen een rondje Waarland varen is een must. In een goede winter gebeurt dat natuurlijk op de schaats.

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed