Vragen?
WhatsAppE-mail

Burgemeester Elmersstraat 92
te Sijbekarspel

verkocht onder voorbehoud


Betreft een ‘bieden vanaf prijs’.

Verrassend ruime hoekwoning!

In het rustige en bovendien gezellige dorp Sijbekarspel bevind zich in de ‘oude nieuwbouw’ deze verrassend ruime hoekwoning. Een ‘beuker’ van een hoekwoning met eigen oprit op een perceel van 270 m² met diverse voorzieningen in de directe omgeving en de geborgenheid van een dorpskern. Denk hierbij aan een basisschool, voetbalvereniging en Zwembad ’t Ploetertje. Een perceel van 270 m² voor een hoekwoning in een woonwijk is best uitzonderlijk te noemen. U heeft een grote oprit en een zeer ruime tuin (ruim 100 m² meter) op het zuidoosten, waardoor u de gehele dag zon heeft. Momenteel bevind zich hier nog een mantelzorgwoning. Echter wordt deze uiterlijk 1 november 2022 verwijderd door de huidige eigenaren.

De basis van deze woning is goed en solide. De gevels en het dak zijn bijvoorbeeld geïsoleerd en de CV-ketel (Intergas) is in 2021 vervangen. Dit resulteert in een energielabel C.

De woning zelf heeft veel ruimte, wat bevestigd wordt door 137 m² aan woonoppervlakte en een inhoud van 467 m³. Door de rechtgetrokken gevels gaat er aan ruimte niets verloren en zijn de slaapkamers ruim en is er voldoende opbergruimte aanwezig. De huidige eigenaren hebben de begane grond grotendeels voorzien van vloerverwarming en hebben de badkamer in 2021 geheel vernieuwd evenals de CV-ketel. Verder wordt er een nieuwe kunststof achterpui geplaatst in de woonkamer op kosten van verkoper. De overige kozijnen in het huis zijn ook van kunststof. De woning telt in totaal 4 ruime en lichte slaapkamers en twee verdiepingen.  Benieuwd naar de ruimte, de fijne woonwijk met veel groen? Plan direct een bezichtiging in!

Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: 137 m²
Inhoud: 467 m³
Externe bergruimte: 10 m²
Perceeloppervlakte: 270 m²
Energielabel: C

Sijbekarspel - Foto 1Sijbekarspel - Foto 2Sijbekarspel - Foto 3Sijbekarspel - Foto 4Sijbekarspel - Foto 5Sijbekarspel - Foto 6Sijbekarspel - Foto 7Sijbekarspel - Foto 8Sijbekarspel - Foto 9Sijbekarspel - Foto 10Sijbekarspel - Foto 11Sijbekarspel - Foto 12Sijbekarspel - Foto 13Sijbekarspel - Foto 14Sijbekarspel - Foto 15Sijbekarspel - Foto 16Sijbekarspel - Foto 17Sijbekarspel - Foto 18Sijbekarspel - Foto 19Sijbekarspel - Foto 20Sijbekarspel - Foto 21Sijbekarspel - Foto 22Sijbekarspel - Foto 23Sijbekarspel - Foto 24Sijbekarspel - Foto 25

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed