Oranjestraat 23
te Noord-scharwoude

verkocht


Oranjestraat 23 wordt onlosmakelijk verkocht met Oranjestraat 21, wat het als geheel ook een perfecte woning maakt voor kangoeroe wonen of mantelzorg. Laat u zichzelf verrassen met deze unieke en prachtige combinatie.

Bij binnenkomst merken we gelijk de fijne speelse sfeer van deze woning. De ronde wanden zijn doorgetrokken in de woning en zorgen voor dit speelse karakter. Fraaie donkere plavuizen met vloerverwarming zijn aanwezig op bijna de gehele begane grond. De entree biedt u een werkkast en een open trap naar de verdieping. Het toilet is in de entree en heeft middel hoge betegeling, toilet en een fonteintje. De entree biedt u toegang naar de ruime woonkamer met een fijne voorkamer met houtkachel en houtopslag. De voorkamer heeft een klein niveauverschil met de eetkamer. De eetkamer heeft een schuifpui naar het sfeervolle terras en de tuin. De keuken is opgesteld in een u –vorm. De voorzieningen in de keuken zijn een vrijstaande koelkast (ter overname), 4-pits inductiekookplaat, vaatwasmachine, close-in-boiler, dubbele spoelbak en een fraai werkblad met een betonlaag. Duurzaam houtwerk als wandbekleding bij het aanrecht, geeft een warme uitstraling. Aangesloten aan de keuken is een werkruimte annex atelierruimte gesitueerd met veel lichtinval middels de lichtkoepel. Vanuit deze ruimte is een doorgang naar het achterhuis gemaakt en tevens naar de bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en een spoelbak. De eerste verdieping telt 3 fijne slaapkamers met veel kastruimte en de badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. De tuin is sfeervol ingericht met een prachtige veranda, ruime stenen berging en diverse plekjes om gezellig te kunnen zitten. Aan de voorzijde is nog een stenen berging aanwezig en kunt u parkeren onder de carport op eigen erf.

Bouwjaar: 1893
Woonoppervlakte totaal: ca. 198 m²
Inhoud totaal: ca. 657 m²
Perceeloppervlakte: 653 m²

Noord-scharwoude - Foto 1Noord-scharwoude - Foto 2Noord-scharwoude - Foto 3Noord-scharwoude - Foto 4Noord-scharwoude - Foto 5Noord-scharwoude - Foto 6Noord-scharwoude - Foto 7Noord-scharwoude - Foto 8Noord-scharwoude - Foto 9Noord-scharwoude - Foto 10Noord-scharwoude - Foto 11Noord-scharwoude - Foto 12Noord-scharwoude - Foto 13Noord-scharwoude - Foto 14Noord-scharwoude - Foto 15Noord-scharwoude - Foto 16Noord-scharwoude - Foto 17Noord-scharwoude - Foto 18Noord-scharwoude - Foto 19Noord-scharwoude - Foto 20Noord-scharwoude - Foto 21Noord-scharwoude - Foto 22

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed