Plevierweg 3
te Groet

verkocht


LET OP GEANNULEERD!!! OPEN HUIS van zaterdag 7 december van 15.00 - 16.00 uur…LET OP GEANNULEERD!!!

Bijzonder met een speels karakter
In het vriendelijke dorp Groet, aan zee, duin en polder vindt u deze ruime 2-onder-1 kap woning. De woning met garage en carport onderscheidt zich door het speelse karakter van het trappenhuis en de bijzondere ligging. De woonomgeving is gemoedelijk met basisschool, speeltuintjes, openbaar vervoer, restaurants en winkels op loopafstand. Zomers is het er bruisend gezellig en in de winter vindt u hier rust. Een heerlijke plek om te mogen wonen.
De woning staat op een ruim perceel van 404 m² waar parkeren op eigen erf geen probleem is. Binnen telt de woning nu 3 ruime slaapkamers maar met een dakopbouw kunnen hier met gemak 5 slaapkamers van gemaakt worden. Beneden vindt u een heerlijke lichte doorzon woonkamer met aangrenzend de moderne keuken. De entree geeft toegang tot de kelder en een trap naar het eerste plateau met toilet. Met nog een trap omhoog komt u op de eerste verdieping waar de slaapkamers, inbouwkasten en badkamer zich bevinden. Met een 4-tredentrap bereikt u de bergkamer. Tevens is via een vlizotrap de zeer ruim bemeten bergzolder te bereiken. In de gezellige achtertuin is het heerlijk vertoeven onder de veranda of op het terras. Door de ligging op het zuiden kunt u hier de gehele dag heerlijk genieten van de zon.
Deze woning heeft een unieke ligging van waaruit u binnen enkele minuten kunt genieten van bos, duin, polder en het strand. Maar ook bevindt Groet zich op maar 10 autominuten van Bergen en 20 minuten van de Alkmaarse binnenstad. Kortom, een bijzondere woning op een ideale plek.

Bouwjaar: 1964
Woonoppervlakte: ca. 92 m²
Inhoud: ca. 453 m³
Perceeloppervlakte: 404 m²

Vergelijkbare 2-onder-1-kapwoningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Groet - Foto 1Groet - Foto 2Groet - Foto 3Groet - Foto 4Groet - Foto 5Groet - Foto 6Groet - Foto 7Groet - Foto 8Groet - Foto 9Groet - Foto 10Groet - Foto 11Groet - Foto 12Groet - Foto 13Groet - Foto 14Groet - Foto 15Groet - Foto 16Groet - Foto 17Groet - Foto 18Groet - Foto 19Groet - Foto 20Groet - Foto 21Groet - Foto 22Groet - Foto 23

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed