Vragen?
WhatsAppE-mail

Diepsmeerweg 32 *
te Warmenhuizen


Het is mogelijk om het perceel met meer of minder grond aan te kopen:
- Optie A: 4.360 m², vraagprijs € 925.000,- k.k.
- Optie B: ca. 15.275 m², vraagprijs € 1.075.000,- k.k.
- Optie C: 45.340 m², vraagprijs € 1.300.000,- k.k.

Achter de hoge bomensingel, te midden van het prachtige Westfriese landschap, staat deze sfeervolle rietgedekte stolpboerderij (230 m²) met vrijstaand bijgebouw van ruim 100 m². De stolp staat op een perceel van ca. 15.275 m² en grenst aan natuurgebied Geestmerambacht met prachtige wandel- en fietsroutes. Dit is werkelijk een unieke plek voor diegene die op zoek is naar privacy, rust en ruimte. De duinen van Schoorl kunt u in de verte al zien liggen en op slechts enkele kilometers afstand vindt u de steden Alkmaar en Schagen. Er is tevens de mogelijkheid om het met meer of minder perceel aan te kopen (4.360 m² of 45.340 m²), meer informatie is beschikbaar via ons kantoor.

De stolp dateert van origine uit ca. 1900 en is door de huidige eigenaar in de periode van 1975 - 1980 geheel gerenoveerd, waarbij er onder andere opnieuw gefundeerd is en alle gevels opnieuw opgetrokken zijn. Door het gebruik van mooie natuurlijke materialen ademt de woning rust en sfeer uit. Rondom zijn er mooie boerderijramen geplaatst waardoor er veel natuurlijk lichtinval is en u vanuit iedere hoek van de stolp zicht heeft over de onder architectuur aangelegde siertuin. In het hart van de boerderij staat de in het oog springende, sfeervolle open haard. Vanuit de living is er direct zicht op sfeervol houtwerk en het vierkant. De open verbinding tussen de living en de vide geeft u een fantastisch gevoel van ruimte. In de living zijn er diverse zithoeken gecreëerd waar u zich in alle rust kunt terugtrekken met bijvoorbeeld een goed boek. De eethoek, met ruimte voor een grote eettafel, gaat over in de open keuken met spoeleiland en is van alle gemakken voorzien. In de keuken is een kastenwand met veel bergruimte voor uw kookgerei. Er zijn twee ruime slaapkamers aanwezig, waarvan één op de begane grond. Beide slaapkamers hebben een badkamer ensuite.

Achter de stolp staat het bijgebouw met eigen voorzieningen, dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Zo is het bijgebouw uitstekend te gebruiken als praktijk-/kantoorruimte, atelier, gastenverblijf of Bed & Breakfast. Rondom de woning ligt de onder architectuur (Koelemeijer Purmerend) aangelegde siertuin met diverse terrassen, waterpartijen en mooie vaste beplanting. Aan de voorzijde staat de carport met plaats voor 2 auto’s en schuurruimte. Het strand en bos van Schoorl en Bergen vindt u op slechts luttele kilometers!  Ook Schagen en Alkmaar zijn dichtbij. Beide steden hebben een gezellige binnenstad met een divers winkelaanbod, horecagelegenheden, scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs), en een NS station. Wanneer komt u deze verborgen schat met ons ontdekken?

Bouwjaar: ca. 1900, 1975 - 1980 geheel gerenoveerd
Woonoppervlakte stolp: ca. 230 m²
Inhoud stolp: ca. 883 m³
Carport: ca. 50 m²

Oppervlakte bijgebouw: ca. 109 m²
Inhoud bijgebouw: ca. 403 m³

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Warmenhuizen - Foto 1Warmenhuizen - Foto 2Warmenhuizen - Foto 3Warmenhuizen - Foto 4Warmenhuizen - Foto 5Warmenhuizen - Foto 6Warmenhuizen - Foto 7Warmenhuizen - Foto 8Warmenhuizen - Foto 9Warmenhuizen - Foto 10Warmenhuizen - Foto 11Warmenhuizen - Foto 12Warmenhuizen - Foto 13Warmenhuizen - Foto 14Warmenhuizen - Foto 15Warmenhuizen - Foto 16Warmenhuizen - Foto 17Warmenhuizen - Foto 18Warmenhuizen - Foto 19Warmenhuizen - Foto 20Warmenhuizen - Foto 21Warmenhuizen - Foto 22Warmenhuizen - Foto 23Warmenhuizen - Foto 24Warmenhuizen - Foto 25Warmenhuizen - Foto 26Warmenhuizen - Foto 27Warmenhuizen - Foto 28Warmenhuizen - Foto 29Warmenhuizen - Foto 30Warmenhuizen - Foto 31Warmenhuizen - Foto 32Warmenhuizen - Foto 33Warmenhuizen - Foto 34Warmenhuizen - Foto 35Warmenhuizen - Foto 36Warmenhuizen - Foto 37Warmenhuizen - Foto 38

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed