Vragen?
WhatsAppE-mail

Westerstraat 70 *
te Sijbekarspel


Wanneer ambacht en sfeer samenkomen ontstaat er een volmaakt samenspel. In deze compleet gerenoveerde stolp vindt u dit volmaakte samenspel! In het karakteristieke dorp Sijbekarspel staat deze stolp met dubbel vierkant op een perceel van ca. 5.550 m². De voorgevel zal direct uw aandacht trekken met haar prachtige snijvoeg, houten topgevel en geschulpte windveren bij de dars. De stolp is tot in de puntjes afgewerkt en dat ziet u meteen, er is op werkelijk niets bezuinigd. Zo is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, is er een antieke Zweedse Kakelugn (tegelkachel) in de woonkeuken en zijn er handgemaakte kasten. Er zijn grote raampartijen waardoor er in de woonvertrekken veel natuurlijke lichtinval is. De stolp straalt luxe en ambacht uit en leent zich -door de kantoorruimte aan de voorzijde- ook uitstekend om wonen en werken aan huis te combineren. Vanuit de sfeervolle woonkeuken kijkt u over de achtertuin en de weilanden waar u uw eigen paarden kunt zien lopen. De sfeervolle woonkamer met open haard heeft openslaande deuren naar het terras waar u van het prachtige Noord-Hollandse landschap kunt genieten. De centrale hal met de trapopgang is een schoonheid op zich, er is gebruik gemaakt van een dubbele trap die u naar de vide op de eerste verdieping leidt. Op de eerste verdieping zijn onder andere vijf royale slaapkamers, drie badkamers en een zitkamer.

Naast de stolp staat het vrijstaande gastenverblijf met eigen voorzieningen, wat bijvoorbeeld ook als atelier of kantoor-/praktijkruimte gebruikt kan worden. Doordat het gastenverblijf/ bijgebouw eigen voorzieningen heeft is het geheel ook uitstekend geschikt om te bewonen met twee generaties. En heeft u een hobby waar u de ruimte voor nodig heeft? Zoals het houden van paarden of kleinvee? Ook dit is hier uitstekend mogelijk. Want achter de stolp staat een grote schuur met een groepsstal en een paddock van ca. 10 x 20 meter. Aan de achterzijde is er een perceel grasland (ca. 2.700 m²), uitstekend geschikt voor uw paarden. Maar ook voor andere hobby’s waar u de ruimte voor nodig heeft kunt u hier prima terecht. Om de woning vindt u de fraai aangelegde tuin met diverse terrassen, een grasgazon en diverse fruit- en notenbomen. Wanneer komt u dit samenspel aanschouwen? U bent van harte welkom!

Bouwjaar: ca. 1898, 2002 geheel gerenoveerd
Woonoppervlakte: ca. 480 m²
Inhoud stolp: ca. 2.298 m³

Gastenverblijf: ca. 73 m²
Inhoud gastenverblijf: ca. 306 m³

Schuur met groepsstal: ca. 57 m²
Perceeloppervlakte: ca. 5.550 m² (dient nog kadastraal te worden ingemeten)

Dit object wordt tevens aangeboden met minder perceel (ca. 2.700 m²), zie hiervoor de separate aanmelding.

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Sijbekarspel - Foto 1Sijbekarspel - Foto 2Sijbekarspel - Foto 3Sijbekarspel - Foto 4Sijbekarspel - Foto 5Sijbekarspel - Foto 6Sijbekarspel - Foto 7Sijbekarspel - Foto 8Sijbekarspel - Foto 9Sijbekarspel - Foto 10Sijbekarspel - Foto 11Sijbekarspel - Foto 12Sijbekarspel - Foto 13Sijbekarspel - Foto 14Sijbekarspel - Foto 15Sijbekarspel - Foto 16Sijbekarspel - Foto 17Sijbekarspel - Foto 18Sijbekarspel - Foto 19Sijbekarspel - Foto 20Sijbekarspel - Foto 21Sijbekarspel - Foto 22Sijbekarspel - Foto 23Sijbekarspel - Foto 24Sijbekarspel - Foto 25Sijbekarspel - Foto 26Sijbekarspel - Foto 27Sijbekarspel - Foto 28Sijbekarspel - Foto 29Sijbekarspel - Foto 30Sijbekarspel - Foto 31Sijbekarspel - Foto 32Sijbekarspel - Foto 33Sijbekarspel - Foto 34Sijbekarspel - Foto 35Sijbekarspel - Foto 36Sijbekarspel - Foto 37Sijbekarspel - Foto 38Sijbekarspel - Foto 39Sijbekarspel - Foto 40Sijbekarspel - Foto 41Sijbekarspel - Foto 42Sijbekarspel - Foto 43Sijbekarspel - Foto 44Sijbekarspel - Foto 45Sijbekarspel - Foto 46Sijbekarspel - Foto 47Sijbekarspel - Foto 48Sijbekarspel - Foto 49Sijbekarspel - Foto 50Sijbekarspel - Foto 51Sijbekarspel - Foto 52

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed