Dorpsstraat 28
te Oterleek

verkocht


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

De stolpboerderij wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als voorhuis en een achterhuis, welke onlosmakelijk met elkaar verkocht worden. (kijk voor de andere aanmeldingen op Dorpsstraat 28 VH of Dorpsstraat 28 AH Oterleek).

Aan het historische lint…

Gelegen binnen de ringdijk van Heerhugowaard, is het historische dorp Oterleek. Een dorp wat voorheen leefde van veeteelt en visvangst, maar nu door zijn landelijke ligging op fietsafstand van Alkmaar een geliefde plek is om te wonen. Deze boerderij (ca. 190 m²) met separaat voorhuis (ca. 75 m²) aan de Dorpsstraat in Oterleek was in de 19e en 20e eeuw eigendom van ‘tappers’ en winkeliers, met zelfs een kolfbaan naast de boerderij, een goede combinatie van destijds. In 1978 is de boerderij geheel verbouwd met de nostalgie van toen, door gebruik van historische materialen. Zo komen de oude boerengeeltjes en de paneeldeuren origineel uit een boerderij in Oterleek en zijn hier hergebruikt. Het separate voorhuis biedt u mogelijkheden alom; uw eigen bed and breakfast starten, kangoeroe wonen, mantelzorg verlenen of uw kantoor aan huis, vult u maar in! U vindt hier rust, ruimte en landelijk uitzicht over weilanden en een echte wijngaard. Wij leiden u uiteraard graag rond!

Bouwjaar: ca. 1832
Renovatie: 1978
Woonoppervlakte: ca. 265 m²
Inhoud: ca. 1.117 m³
Perceeloppervlakte: 758 m²

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Oterleek - Foto 1Oterleek - Foto 2Oterleek - Foto 3Oterleek - Foto 4Oterleek - Foto 5Oterleek - Foto 6Oterleek - Foto 7Oterleek - Foto 8Oterleek - Foto 9Oterleek - Foto 10Oterleek - Foto 11Oterleek - Foto 12Oterleek - Foto 13Oterleek - Foto 14Oterleek - Foto 15Oterleek - Foto 16Oterleek - Foto 17Oterleek - Foto 18Oterleek - Foto 19Oterleek - Foto 20Oterleek - Foto 21Oterleek - Foto 22Oterleek - Foto 23Oterleek - Foto 24Oterleek - Foto 25Oterleek - Foto 26Oterleek - Foto 27

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed