Dorpsstraat 28 AH
te Oterleek

verkocht


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Let op: De gestelde prijs is voor een gedeelte van de stolpboerderij, zijnde Dorpsstraat 28 Achterhuis. Ook de aankoop van de gehele stolpboerderij is een mogelijkheid (het betreft dan Dorpsstraat 28). De boerderij wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als voorhuis en achterhuis. Dorpsstraat Voorhuis wordt onlosmakelijk verkocht met Dorpsstraat Woonhuis, wat het als geheel ook een perfecte woning maakt voor kangoeroe wonen of mantelzorg. Laat u zichzelf verrassen met deze unieke en prachtige combinatie. De woning dient nog kadastraal gesplitst te worden in twee appartementsrechten. Dit dient te geschieden middels een omgevingsvergunning. Verdere informatie wat betreft de splitsing vindt u in de brochure en kijk voor de andere aanmeldingen op Dorpsstraat 28 en Dorpsstraat 28 VH te Oterleek.

Bij binnenkomst van Dorpsstraat 28 achterhuis waant u zich in een andere wereld. Het achterhuis ademt namelijk historie, warmte en sfeer. Het achterhuis van ca. 165 m² heeft een eigen entree aan de zijkant van de karakteristieke stolpboerderij. Vanuit het achterhuis kijkt u naar het zonnige zuidwesten over het groene landschap, inclusief wijngaard, naar de rand van Heerhugowaard. Het achterhuis wordt gekenmerkt door de vele raampartijen. Daarnaast zullen de verschillende ruimtes u verassen. Deze ruimtes geven u diverse mogelijkheden.

Bouwjaar: ca. 1832
Renovatie: 1978
Woonoppervlakte: ca. 165 m²
Perceeloppervlakte: ca. 648 m²  (dit is een deelperceel van het totale perceel van 758 m² en dient nog kadastraal ingemeten te worden)

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Oterleek - Foto 1Oterleek - Foto 2Oterleek - Foto 3Oterleek - Foto 4Oterleek - Foto 5Oterleek - Foto 6Oterleek - Foto 7Oterleek - Foto 8Oterleek - Foto 9Oterleek - Foto 10Oterleek - Foto 11Oterleek - Foto 12Oterleek - Foto 13Oterleek - Foto 14Oterleek - Foto 15Oterleek - Foto 16Oterleek - Foto 17Oterleek - Foto 18Oterleek - Foto 19Oterleek - Foto 20Oterleek - Foto 21Oterleek - Foto 22

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed