Oosterblokker 76
te Oosterblokker

verkocht onder voorbehoud


Een stolpboerderij met karakter!
Een stolpboerderij met bescherming van de ‘donderheilige’, zodat eventuele inslag u bespaard blijft is een buitengewoon extraatje! Maar uiteraard biedt deze fraaie gerenoveerde stolpboerderij u veel meer; een perceel van maar liefst 3.700 m² en een separaat verblijf met eigen voorziening en eigen toegang bijvoorbeeld. Dit verblijf is in gebruik te nemen naar uw wens! De ligging nabij waterberging Drachterveld met officiële vaarroute en vele recreatiemogelijkheden is ook zo’n extra! Tot het jaar 2000 was het hooi in de hooiberg nog aanwezig en stonden de koeien nog op stal. Naderhand is de agrarische bedrijfsvoering gestaakt en zijn de huidige eigenaren de stolp gaan bewonen. In de jaren 2008-2016 is de stolp onder architectuur volledig gerenoveerd én met oog voor detail. In het woongedeelte van de stolp vinden we o.a. een fraaie woonkeuken en woonkamer aan de voorzijde waarbij deze is voorzien van een fraaie leistenen vloer met vloerverwarming. Deze grijze kleurstelling refereert aan de tijd van weleer ‘de vloer van de koeienstal’. De ingang aan de rechterzijde brengt u naar het separate verblijf, welke naar eigen invulling is te gebruiken bijvoorbeeld als kantoor of gastenverblijf. Vanuit de boerderij hebben we fijne doorkijken naar de ‘hooiberg’ in het hart van de boerderij. Renovatie onder architectuur en daarbij spelend met het licht maken deze boerderij uniek, waar wij u uiteraard graag verwelkomen!

Bouwjaar: 1914
Renovatie: 2008-2016
Woonoppervlakte: ca. 270 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 264 m²
Inhoud: ca. 2.621 m³
Perceeloppervlakte: 3.700 m²

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Oosterblokker - Foto 1Oosterblokker - Foto 2Oosterblokker - Foto 3Oosterblokker - Foto 4Oosterblokker - Foto 5Oosterblokker - Foto 6Oosterblokker - Foto 7Oosterblokker - Foto 8Oosterblokker - Foto 9Oosterblokker - Foto 10Oosterblokker - Foto 11Oosterblokker - Foto 12Oosterblokker - Foto 13Oosterblokker - Foto 14Oosterblokker - Foto 15Oosterblokker - Foto 16Oosterblokker - Foto 17Oosterblokker - Foto 18Oosterblokker - Foto 19Oosterblokker - Foto 20Oosterblokker - Foto 21Oosterblokker - Foto 22Oosterblokker - Foto 23Oosterblokker - Foto 24Oosterblokker - Foto 25Oosterblokker - Foto 26Oosterblokker - Foto 27Oosterblokker - Foto 28Oosterblokker - Foto 29

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed