Vragen?
WhatsAppE-mail

Butterhoek 1
te Hippolytushoef


‘Een boerderij heeft wat’... aldus de eigenaar. En dat beamen wij! De charme van een boerderij is hier dan ook prachtig te zien en te voelen. Uiteraard het vierkant welke in het zicht is - aan de palen af te lezen komen deze bij een andere boerderij vandaan. De balken in het zicht, nostalgische ramen, kenmerkende darsdeuren én een indrukwekkende vide. Het is een charmante boerderij om verliefd op te worden. Eind jaren ‘70 is gestart met een complete renovatie, de huidige eigenaren hebben dit afgemaakt en wonen er sindsdien met heel veel plezier. In 2016 is de serre/ tuinkamer aangebouwd, wat het woongenot nog extra heeft vergroot. De diepe tuin heeft verrassende hoekjes en meerdere zitplekjes. Vooral in de lente en zomer is het heel privacyvol en prachtig in bloei. In 2010 zijn er 12 zonnepanelen geplaatst. Daarnaast maken het eigen pad en de garage (4 x 10 m.) het plaatje compleet. Dit alles is gelegen in een rustig straatje én maar op 2 minuten afstand van het centrum. De basisschool aan het einde van de straat zal binnenkort verhuizen. Een buitengewone kans voor een boerderij & tuinliefhebber!

Bouwjaar: vanaf 1977 en jaren ‘80 geheel gerenoveerd
Woonoppervlakte: ca. 208 m²
Inhoud: ca. 797 m³
Garage/schuur: ca. 40 m²
Perceeloppervlakte: 715 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in
Hippolytushoef - Foto 1Hippolytushoef - Foto 2Hippolytushoef - Foto 3Hippolytushoef - Foto 4Hippolytushoef - Foto 5Hippolytushoef - Foto 6Hippolytushoef - Foto 7Hippolytushoef - Foto 8Hippolytushoef - Foto 9Hippolytushoef - Foto 10Hippolytushoef - Foto 11Hippolytushoef - Foto 12Hippolytushoef - Foto 13Hippolytushoef - Foto 14Hippolytushoef - Foto 15Hippolytushoef - Foto 16Hippolytushoef - Foto 17Hippolytushoef - Foto 18Hippolytushoef - Foto 19Hippolytushoef - Foto 20Hippolytushoef - Foto 21Hippolytushoef - Foto 22Hippolytushoef - Foto 23Hippolytushoef - Foto 24Hippolytushoef - Foto 25Hippolytushoef - Foto 26Hippolytushoef - Foto 27Hippolytushoef - Foto 28Hippolytushoef - Foto 29Hippolytushoef - Foto 30Hippolytushoef - Foto 31Hippolytushoef - Foto 32Hippolytushoef - Foto 33

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed