Vragen?
WhatsAppE-mail

De Hout 42
te Hem


In het hart van West-Friesland staat deze ‘vriendelijke’ woonstolp met een Rivièra Maison stijl aan de binnenzijde. Gelukkig zijn de historische bijzonderheden bewaard gebleven, waaronder uiteraard het indrukwekkende dubbele eiken vierkant, maar ook 2 prachtige schouwen met authentieke tegeltjes in de slaapkamers. De buitenzijde bestaat uit metselwerk van gele IJsselstenen, de statige dakkapel is in 1963 geplaatst. Op de plaats van de voormalige darsdeuren is nu een glazen pui met deur. Ook aan de achterzijde is een glazen pui met openslaande deuren geplaatst, wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Juist door het behoud van de historische elementen is vooral de eerste verdieping bijzonder, denk aan opstapjes, afstapjes, verborgen kamertjes, maar ook het indrukwekkende vierkant komt hier prachtig tot haar recht. Daarnaast zijn er 2 ruime slaapkamers gesitueerd. Op de begane grond zijn alle andere vertrekken te vinden, een living over de gehele lengte van de boerderij, maar ook de badkamer, 2 bijkeukens, een werkkamer en 2 slaapkamers. Bij de openslaande deuren aan de achterzijde ligt het terras. De huidige eigenaren wonen er inmiddels alweer 25 jaar met veel plezier en hebben het altijd keurig onderhouden. De centrale ligging tussen Hoorn en Enkhuizen, het treinstation in Hoogkarspel op 2 kilometer afstand (Intercity naar Amsterdam) en scholen in de nabijheid maken het geheel compleet.

Het achterhuis (De Hout 42a) wordt separaat aangeboden. Tot 2006 waren dit ook 2 separate woningen. Een unieke kans om samen met familie of vrienden dit unicum te gaan bewonen en vooral heel veel mooie momenten te gaan sparen!

Bouwjaar: onbekend, in ieder geval voor 1826
Woonoppervlakte: ca. 382 m²
Tussenhal: ca. 13 m²
Inhoud: ca. 1.453 m³
Perceeloppervlakte: 680 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Hem - Foto 1Hem - Foto 2Hem - Foto 3Hem - Foto 4Hem - Foto 5Hem - Foto 6Hem - Foto 7Hem - Foto 8Hem - Foto 9Hem - Foto 10Hem - Foto 11Hem - Foto 12Hem - Foto 13Hem - Foto 14Hem - Foto 15Hem - Foto 16Hem - Foto 17Hem - Foto 18Hem - Foto 19Hem - Foto 20Hem - Foto 21Hem - Foto 22Hem - Foto 23Hem - Foto 24Hem - Foto 25Hem - Foto 26Hem - Foto 27Hem - Foto 28Hem - Foto 29Hem - Foto 30Hem - Foto 31Hem - Foto 32Hem - Foto 33Hem - Foto 34Hem - Foto 35

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed