Zuideinde 55
te Grootschermer

verkocht


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Op een idyllische plek tegen de Eilandspolder - op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam -  staat deze karakteristieke afgeknotte stolp uit 1902. U vindt haar op een mooi perceel van 700 m² met een weids uitzicht over de Eilandspolder. Deze polder is open en weids van karakter en zeer rijk aan verschillende weidevogels. De stolp is gelegen aan een rustige weg waar enkel bestemmingsverkeer komt, in een gemoedelijk dorp. De woning dient te worden gemoderniseerd, hier zijn volop mogelijkheden en ruimte voor. Op de begane grond is een royale woonkamer met de open keuken, een zeer ruime slaapkamer en de badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de achtertuin en het polderlandschap. Op de verdieping is de volledig naar wens in te delen zolder en de tweede riante slaapkamer. Hier kunt u gemakkelijk 4 ruime slaapkamers creëren. Voor uw hobby’s is veel ruimte in de vrijstaande garage en in het tuinhuis. Achter de woning ligt de fraai aangelegde tuin grenzend aan vis- en vaarwater. Er is een aanlegsteiger waar u uw eigen boot kunt aanmeren. De ligging is landelijk met alle voorzieningen binnen handbereik. In het dorp is onder andere een kleine supermarkt, gezellig café, basisschool en sportvoorzieningen. Kortom, een idyllische plek waar u zich volledig kunt terugtrekken van de drukte maar toch op korte afstand van de Randstad.

Bouwjaar: ca. 1902
Woonoppervlakte: ca. 227 m²
Inhoud stolp: ca. 785 m³
Garage: ca. 85 m²
Tuinhuis: ca. 21 m²
Perceeloppervlakte: 700 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

More information in English

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Grootschermer - Foto 1Grootschermer - Foto 2Grootschermer - Foto 3Grootschermer - Foto 4Grootschermer - Foto 5Grootschermer - Foto 6Grootschermer - Foto 7Grootschermer - Foto 8Grootschermer - Foto 9Grootschermer - Foto 10Grootschermer - Foto 11Grootschermer - Foto 12Grootschermer - Foto 13Grootschermer - Foto 14Grootschermer - Foto 15Grootschermer - Foto 16Grootschermer - Foto 17Grootschermer - Foto 18Grootschermer - Foto 19Grootschermer - Foto 20Grootschermer - Foto 21Grootschermer - Foto 22

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed